Lommebok

Lommebøkene som gjør litt ut av seg

Frynser, mønster, trendfarger og kule detaljer.

LOMMEBOKEN: Leandra Medine imponerer gang på gang med sin superkule stil. Her går hun for tilbehør som kan fungere både som clutch og lommebok. Foto: Abaca
LOMMEBOKEN: Leandra Medine imponerer gang på gang med sin superkule stil. Her går hun for tilbehør som kan fungere både som clutch og lommebok. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det er ikke alltid det frister å ta med seg den svære veska som vi gang på gang alltid klarer å fylle helt opp.

Noen ganger er det deilig å bare kunne ta med seg en liten clutch, eller kanskje til og med bare lommeboken?

Lommebøkene kommer i mange forskjellige størrelser, former og farger, så mange av dem kan faktisk brukes som en liten veske.

Men, vi har jo alltids med oss litt mer i vesken enn bare lommeboken. Derfor kan det være lurt å skaffe seg en som går fint i en clutch. 

I tillegg er det gøy når lommeboken har noen morsomme detaljer, fine farger og lekre print. vi har funnet fram de som nettopp har disse interessante elementene slik at du kan tilføre noe nytt til antrekket ditt.

Hva fortrekker du?

Under kan du finne et stort utvalg av ulike lommebøker. Går du for en avlang, en liten, eller en mønstrete lommebok? 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer