LÅRKORT FESTIVALMOTE: Slik er den perfekte lengden på shortsen, ifølge skuespiller Kate Bosworth, her i solskinnet på Coachella-festivalen i California denne helgen.  Foto: All Over Press
LÅRKORT FESTIVALMOTE: Slik er den perfekte lengden på shortsen, ifølge skuespiller Kate Bosworth, her i solskinnet på Coachella-festivalen i California denne helgen. Foto: All Over Press Vis mer

Shorts

Lommene på shortsen skal synes

Kortere blir det ikke, med mindre du vil gå i bikini.Under Coachella-festivalen i California nylig, viste stjernene fram hva slags lengde de mener shortsen bør ha i år.

Ifølge skuespiller Kate Bosworth skal den helst ikke dekke til lommene en gang.

«Superman Returns»-stjernen stilte i en kremhvit variant, som hun stylet til en slitt singlet med falmet amerikansk flagg designet av Balmain, til beskjedne 1.515 dollar, pilotbriller og semskede mokasiner.

Oppklippet trend

Tara Reid hadde på sin side klippet shortsen skrått opp, så den såvidt skjulte hoftekammen.

Skuespiller Ashley Greene gikk også for en superkort modell, men hadde rullet dem opp, helt i tråd med hva KK.no har spådd som vårens heteste trend.

Ellers noterer vi oss at shortsen skal frynses, som vi ser på skuespiller Lindsay Lohan, noe som du fint kan gjøre selv, med saks og kniv.

Hvis du vil følge trenden, bruker du dessuten et par klassiske Dr. Martens-boots, lave herresko eller lysebrune 70-tallsinspirerte sandaler.

OPPBRETTET, MED SYNLIGE LOMMER ELLER FRYNSET: Skuespiller Ashley Greene, Kate Bosworth og Lindsay Lohan i lårkorte shorts med variert styling på årets Coachella-festival i California. Foto: All Over Press
OPPBRETTET, MED SYNLIGE LOMMER ELLER FRYNSET: Skuespiller Ashley Greene, Kate Bosworth og Lindsay Lohan i lårkorte shorts med variert styling på årets Coachella-festival i California. Foto: All Over Press Vis mer

SUPERKORTE SHORTS: Noe for deg i sommer?
Vil du vise mindre bein?

Om du vil vise litt mindre hud, velger du heller en cityshorts i stedet. Den er litt lengre enn en klassisk kort shorts, og kan være pyntet eller avslappet og posete i stilen, det er opp til deg.

Men hvis du vil følge moten slavisk, velger du en oppbrettet variant i lys denim. For at den skal se pen ut på, er det derimot viktig at den ikke sitter for stramt på leggen, og at den har litt vidde til lårene.

Hvilke sko du velger spiller også en rolle.

- Damer burde bruke høye hæler for at beina ikke skal bli for korte, i og med at shortsen er litt lenger enn en vanlig shorts, har motepresseansvarlig i KappAhl Norge, Annelie Lindwall Brunsvik, tidligere uttalt til kk.no.

Fint på fest

Shortsen er ikke bare et hverdagsplagg. Hvis du tar på deg noen blanke tights, en dressjakke og et par pumps, er du klar for kalas.

RnB-stjernen Rihanna og supermodell Kate Moss er stadig vekk å se i dette.

I år er skinnshorts dessuten helt riktig. Den blir hot til en silkebluse i 70-tallsstil og en pyntet jakke.

Denim fra topp til tå

Vi så mye dongeristoff i fjor, men i år tar det helt av. Det ser vi hos designere som Derek Lam, Ralph Lauren og Chloé.

Helst skal man kle seg i denim fra topp til tå. Hvis man vil følge trendene kan man også kombinere jeansplaggene med tilbehør i mokkafarger, skinn eller med blomstermønster.

Tilbehør som vesker og belter kan gjerne være i mer robuste materialer igjen.ÅRETS FESTIVALMOTE: Tara Reid og venninnen på Coachella-festivalen i shorts som er klippet og frynset skrått oppover. Foto: All Over Press
ÅRETS FESTIVALMOTE: Tara Reid og venninnen på Coachella-festivalen i shorts som er klippet og frynset skrått oppover. Foto: All Over Press Vis mer
I SLITT OPPBRETTET STIL: Kr 400, Zara.com.
I SLITT OPPBRETTET STIL: Kr 400, Zara.com. Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: