OSLO RUNWAY: Iben presenterte en kolleksjon inspirert av Pippi Langstrømpe og vi elsker det! Foto: Getty Images
OSLO RUNWAY: Iben presenterte en kolleksjon inspirert av Pippi Langstrømpe og vi elsker det! Foto: Getty Images Vis mer

Iben Oslo Runway:

Lot seg inspirere av Pippi Langstrømpe i ny kolleksjon

Og: Turistsandaler er tilbake!

Publisert

Første dag av Oslo Runway ble avsluttet i Prindsens Hage like ved Jernbanetorget i hovedstaden. Det var Anh Marthe Storheil bak merket Iben som skulle presentere ny kolleksjon - en kolleksjon som falt svært i smak hos vår utgavesjef. Les hennes hyllest her.

Selv valgte Iben og Storheil å hylle Pippi Langstrømpe! Deriblant ved å trykke teksten «Remember, I am the strongest girl in the world» på en t-skjorte.

LES OGSÅ: Disse damene sitter i fengsel og strikker designerjakker til 4500 kroner

Et innlegg delt av KK/KK.NO (@kkmagazine)

- Iben-jenta har en naturlig kvinnekraft, og vi ønsket å få frem at feminisme er noe du er. Du skal leke og du skal ha det gøy! Derfor er Pippi mye av inspirasjonen bak denne kolleksjonen, sier Anh Marthe Storheil etter visningen.

Flere av plaggene hadde et lekkert mønster på seg, og når du tok en nærmere titt, så du at det var noe ekstra spesielt ved dette mønsteret.

- Det skal illustrere en barnetegning av «the strongest girl in the world».

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images Vis mer

- Turistsandaler kommer tilbake

Afaf Ali stylet kolleksjonen til Iben og valgte å kombinere plaggene med sko hun mener kommer til å bli de mest trendy til våren 2019:

- Turistsandaler kommer tilbake! De er kule, enkle å bruke og en fin erstatning for Havaianas som er i vinden om dagen.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images Vis mer

TIl antrekkene hadde Tomas Erdis og Sigrid Hesla Breie gjort makeup og hår. Den glødende makeupen og det naturlige håret fikk oss til å lengte til neste sommer allerede nå.

- Dette er en anvendelig og fresh look som alle kan klare å gjøre. Nøkkelen er å bruke de gode og riktige produktene, samt å sørge for at håret fønes helt tørt, forteller frisør Hesla Breie og forklarer KKs lesere hvordan man kan oppnå looken her.

LES OGSÅ: - Veldig mange bruker feil produkter til håret sitt

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer