Louis Vuitton Supreme

Louis Vuitton samarbeider med Supreme

Men det er ikke det eneste motehuset som har gjort lignende den siste tiden...

DESIGNSAMARBEID: Dette er fra skosamarbeidet mellom motehuset Marni og Zalando. Foto: Produsenten
DESIGNSAMARBEID: Dette er fra skosamarbeidet mellom motehuset Marni og Zalando. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst ble det sluppet noen ganske gøyale nyheter i motebildet. Marni lanserte et skosamarbeid med Zalando og det samme gjorde Vetements med Reebok. Vetements var på alles lepper i 2016 - både for sin nytenkende og kule stil, men også på grunn av de rådyre prisene. Et par jeans fra merket kan koste deg alt fra 10.000 kroner og oppover (se hvordan du kan klippe deg trendjeansen her), mens en hettegenser har en prislapp på rundt 5000 kroner.

Men at de store motehusene har en ganske så høyere pris enn andre kjedebutikker, er ingen nyhet. Det som derimot er gøy, er at de nå har begynt å samarbeide med de litt mindre merkene. Forrige uke slang Louis Vuitton seg på «trenden». Under moteuken for menn i Paris kom nemlig LV-modellene ut med tilbehør i den kjente, røde Supreme-stilen med deres logo. Og med det ble samarbeidet mellom den franske giganten og det New York-baserte streetwear-merket en realitet.

LES OGSÅ: Denne Vetements-t-skjorten skaper stor debatt

I en pressemelding skriver det franske motehuset at de denne sesongen har tatt i bruk eldre stiler teknikker og gjenopplivet dem. Deretter blandet dem med moderne former og tilnærminger for å lage en silhuett som er her-og-nå.  Stine Therese Strand, moteansvarlig i KK, mener dette er et smart grep av motegiganten.

- De når en ny målgruppe med dette samarbeidet som jeg er sikker på vil glede mange hipster-hjerter der ute. Jeg tror det her er et utelukkende smart grep fra Louis Vuitton sin side. Motehuset har lange tradisjoner som det selvfølgelig er viktig at de opprettholder, samtidig som de rekrutterer nye kjøpere, sier Strand.

LES OGSÅ: Louis Vuitton og UNICEF: Sammen har de samlet inn 22 millioner kroner til barn i Syria og Nigeria

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer