Angelina Jolie

Louis Vuittons siste stjerne

Angelina Jolie skal pryde det franske motehusets annonsekampanje i sommer. Det koster flesk.

SELEKTIV: Angelina Jolie sorterer tilbudene sine nøye. Louis Vuitton er det siste motehuset til å passere nåløyet. Foto: All Over Press
SELEKTIV: Angelina Jolie sorterer tilbudene sine nøye. Louis Vuitton er det siste motehuset til å passere nåløyet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skuespilleren er kjent for å være svært selektiv når hun velger sine reklamekontrakter. Hennes ferskeste kampanjer har vært for St. John og Shiseido.

Store summer

Men nå er det altså det franske motehuset som står for tur.

Angelina Jolie skal få rekordhøye 54 millioner norske kroner for en enkeltstående kampane for Louis Vuitton, skriver Marketingmagazine.co.uk (ekstern lenke).

Stjernefotograf

Det er den høyt anerkjente Annie Leibovitz som skal fotografere Jolie. De to skal jobbe sammen over de neste par ukene for å klargjøre kampanjen, som skal kjøres verden over i sommer.

Tidligere har stjerner som Jennifer Lopez, Madonna og Scarlett Johansson gjort lignende kampanjer for motehuset, men ingen skal ha tjent så godt på det som Brad Pitts utkårede.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer