Julegavetips:

Luke 5: 21 gaver til kjæledyret ditt

Hva med å gi en gave med mening?

GAVER TIL DYR: Vi har funnet 21 superfine alternativer! FOTO: NTB Scanpix
GAVER TIL DYR: Vi har funnet 21 superfine alternativer! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver dag fram til 24. desember kommer KK til å publisere en sak med gavetips til både liten og stor, venner og familie, menn og kvinner, og til og med til firbeinte! Kanskje finner du en julegave til deg selv midt oppi all shoppingen?

5. desember er her og denne gangen har vi fokusert på kjæledyrene våre. Visste du at det er noen som faktisk gir en gave til kjæledyret sitt hver dag frem mot julaften? Victoria (26) kjøper juekalendere til alle kjæledyrene sine! Les hele saken her.

I denne omgang er vi kun på utkikk etter en liten gave på julaften. Selv om hunden eller katten din gjerne skulle hatt et hav av godbiter under juletreet, er jo dette en gyllen anledning til å kjøpe inn noe kjæledyret ditt absolutt trenger!Det kan være alt fra en ny seng til en ny matskål.

Luke 5: 21 gaver til kjæledyret ditt

Men, gavetipsene vi er mest fornøyde med i år, er de med mening! Du kan for eksempel kjøpe kalenderen til Blindeforbundet med førerhundvalpene for 2019! Ikke bare støtter du en god sak, men man blir helt varm av å se på disse søte valpene!

Hos WWF kan du bli fadder og støtte arbeidet for at ingen flere dyr skal dø ut! På nettsiden til Dyrevernsalliansen kan du hjelpe dyr som lider ved å gi en gave.

LES OGSÅ: Slik har det gått med de hjemløse KK-kjæledyrene

Er du på utkikk etter flere julegavetips? Sjekk ut vår «julegavetipskalender»:
LUKE 1: Her er årets fineste - og mest gøyale - julegensere!
LUKE 2: Gaver til under 100 kroner
LUKE 3: Sjekk ut disse smarte julegavene!
LUKE 4: 30 Julegavetips til mennene i ditt liv

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer