Melania Trump

Luksuskjolen til Melania Trump (46) utsolgt etter den kontroversielle talen

Den koster BARE 20.000 norske kroner...

Publisert
Sist oppdatert

Det ble et realt hysteri i mediene og blant folk etter at Melania Trump (48) hadde holdt sin tale under «the Republican National Convention» - noe New York Times omtaler som hennes viktigste tale til nå. Hvorfor? 46-åringens tale lignet nemlig svært mye på en førstedame Michelle Obama (52) holdt tidligere. Det diskuteres nå i om talen til fru Trump er ren plagiat. Men ektemannen, og mulig fremtidig president, Donald Trump (70), så strålende fornøyd ut da han introduserte kona Melania. Lengre ned i saken finner du en video som viser de utrolige likhetene mellom talen til Trump og Obama. 

Men mens 46-åringen holdt sin kontroversielle tale, var det noe annet som tok oppmerksomheten fra henne. Nemlig kjolen hun hadde på seg! Ifølge Fashionista skal nemlig den hvite kreasjonen med puffermer fra Roksanda ha blitt utsolgt på null komma niks via nettsiden Net-a-porter. En talsperson for Trump skal ifølge WWD ha uttalt at Melania ikke har tatt i mot hjelp fra stylister, og at kjolen er kjøpt selv. Og dette er ikke hvilken som helst kjole! Prislappen ligger nemlig på nærmere 20.000 norske kroner. Dersom du ikke har lyst til å bruke så mye penger på en hvite kjole, noe som er veldig forståelig, men har lyst på en, bør du sjekke ut shoppingen under.

Plagiat?

At to taler som er så skremmende like faktisk kan eksistere, er skremmende. Hvert fall når kampanje-teamet til Trump ansetter det som New York Times anser som svært kompetente taleskribenter. Disse to skribentene har nemlig jobbet på talen George W. Bush holdt 11. september 2001. Men så viser deg seg at Matthew Scully og John McConnell, mennene bak taleskrivingen, hadde sendt fru Trump et ukast forrige måned, men uten svar. Ifølge New York Times skal uker ha gått før Melania forteller at hun var ukomfortabel med teksten, og begynte å skrive den om. Altså: Bare en brøkdel av det 46-åringen sa under talen sin var det Scully og McConnell hadde skrevet.

Det er ikke så ofte offentlige personer skriver sine egne taler, så at Melania ville gjøre det er jo på en måte beundringsverdig i seg selv - hadde det nå enda gått bra! Talen til fru Trump kan nemlig dra store likheter til Michelle Obamas tale for åtte år siden. Bare se videoen under og du forstår hvorfor folk verden over sitter med haka i gulvet. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer