Skjønnhet:

Luksusprodukt for leppene og rouge som gir roser i kinnene

Her er noen av vårens skjønne nyheter.

Luksusprodukt for leppene og rouge som gir roser i kinnene
Publisert

Luksus for leppene

Sensai har relansert favoritten Total Lip Treatment – et produkt som tilfører leppene fukt, næring og fylde, og skal glatte ut fine linjer rundt munnen. Masseres inn fra nesevingene, ned langs munnvikene og rundt munnen, i tillegg til selve leppen (kr 1125).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Kremet stift

Kvinnen bak merket Westman Atelier, makeupartist Gucci Westman, er en skikkelig ingrediensnerd med over 20 års erfaring fra Hollywood. Vital Skin Foundation Stick er en kremfoundation som smelter inn i huden og gir et glødende resultat. Den er rik på antioksidanter og har pleiende ingredienser som demper rød hud, jevner ut og gir fuktighet (kr 740).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Roser i kinn

Rouge er perfekt for å få en frisk og fin farge, og variantene som kommer som stift, er supersmarte!

Stick Glow Blush i fargen Coral Glow (kr 400, Dior). FOTO: Produsenten
Stick Glow Blush i fargen Coral Glow (kr 400, Dior). FOTO: Produsenten Vis mer
Go highlighter i fargen Golden Peach (kr 340, Clarins). FOTO: Produsenten
Go highlighter i fargen Golden Peach (kr 340, Clarins). FOTO: Produsenten Vis mer
Blush Stick i farge Golden Peach (kr 375, Babor). FOTO: Produsenten
Blush Stick i farge Golden Peach (kr 375, Babor). FOTO: Produsenten Vis mer

Duftgarderobe

Le Vestiare Des Parfums fra Ysl består av åtte dufter som alle er inspirert av Saint Laurents mest ikoniske klesplagg som Tuxedo, Trench og Caftan. Nå lanseres parfymene endelig i Norge! Hver duft har to framtredende noter som kompletterer hverandre, og parfymene passer like godt til både menn og kvinner (kr 1690 for 75 ml EdP).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Zen

Beroligende duftlys ved navn Chadō fra det svenske parfymemerket Amoln. Duften av grønn te og neroli gir assosiasjoner til tradisjonsrike japanske te-seremonier, der fokuset ligger på ro, oppmerksomhet og enkelhet. Mild og sofistikert duft som er laget på naturlige ingredienser (kr 650).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Rens i dybden

Hva med å gjøre renserutinen litt mer spa-aktig? Foreo med den prisbelønte Luna-serien lanserer nå varmeterapi og oppstrammende massasje ved hjelp av mikrostrøm. Varmen åpner opp porene slik at talg og smuss kommer ut. Mikrostrømmen skal stramme opp huden ved å bryte ned hudceller slik at det kan dannes nye, sterke celler. Resultatet er en frisk og ren hud. Børsten er laget i hygienisk silikon som er lett å rengjøre (kr 2900, Luna Plus 3).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

KK-testen

Hva: Sisley Phyto-Hydra Teint Tinted Moisturizer spf 15 (kr 960)

Farget dagkrem som gir et lett dekkende lag og en herlig glød! Produktet føles silkemykt på huden, er lettere en foundation og gir samtidig huden fukt. Kremen har mineralfilter med SPF 15 og beskytter mot UV-stråler og forurensning, men husk å bruke solkrem under likevel. Stiv pris, men virkelig et godt

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer