LA DEG INSPIRERE: Et antrekk fra Chanel kan koste deg titusener av kroner. Da er det bra du kan finne plagg som minner om de store designerne i kjedebutikkene! Foto: Scanpix
LA DEG INSPIRERE: Et antrekk fra Chanel kan koste deg titusener av kroner. Da er det bra du kan finne plagg som minner om de store designerne i kjedebutikkene! Foto: Scanpix Vis mer

Mote:

Luksusstil på budsjett

Med inspirasjon fra de største designerne i bakhodet kan du finne mange skatter hos kjedebutikkene.

Publisert

ISABEL MARANT

Sesongens visning var både rocka, feminin og inspirert av 80-tallet. Se etter denim, strass og sølv for å få den rette følelsen.

Isabel Marant. Foto: Scanpix
Isabel Marant. Foto: Scanpix Vis mer

CHANEL

Kombiner de klassiske tweedplaggene med tilbehør i strå og røde lepper. Ikke glem innslag av glamorøse elementer som mørke solbriller og lekre perlesmykker for den eksklusive looken.

Chanel. Foto: Scanpix
Chanel. Foto: Scanpix Vis mer

STELLA MCCARTNEY

Stella McCartney er kjent for sine naturlige materialer, feminine snitt og avdempede farger, og denne våren er intet unntak. La deg inspirere, og miks plagg i silke, denim og strikk.

Stella McCartney. Foto: Scanpix
Stella McCartney. Foto: Scanpix Vis mer

HERMÈS

Rene linjer og minimalistisk design kjennetegner det eksklusive motehuset. Gå for løse snitt og lyse farger med innslag av sterk oransje for å ta vårkolleksjonen på kornet.

Hermès. Foto: Scanpix
Hermès. Foto: Scanpix Vis mer

BALENCIAGA

Glamorøs, fargerik og sporty er stikkordene du må notere deg her. Neonfarger og 80-tallspaletten er hentet fram, og mikset med plagg og detaljer i svart er stilen i boks.

Vis mer

GUCCI

Skill deg ut ved å eksperimentere med ulike kombinasjoner a la Gucci. Kle deg gjerne lag på lag, og topp antrekket med et par kraftige joggesko.

Gucci. Foto: Scanpix
Gucci. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer