Mote:

Luksusstil på budsjett

Med inspirasjon fra de største designerne i bakhodet kan du finne mange skatter hos kjedebutikkene.

LA DEG INSPIRERE: Et antrekk fra Chanel kan koste deg titusener av kroner. Da er det bra du kan finne plagg som minner om de store designerne i kjedebutikkene! Foto: Scanpix
LA DEG INSPIRERE: Et antrekk fra Chanel kan koste deg titusener av kroner. Da er det bra du kan finne plagg som minner om de store designerne i kjedebutikkene! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

ISABEL MARANT

Sesongens visning var både rocka, feminin og inspirert av 80-tallet. Se etter denim, strass og sølv for å få den rette følelsen.

Isabel Marant. Foto: Scanpix
Isabel Marant. Foto: Scanpix Vis mer

CHANEL

Kombiner de klassiske tweedplaggene med tilbehør i strå og røde lepper. Ikke glem innslag av glamorøse elementer som mørke solbriller og lekre perlesmykker for den eksklusive looken.

Chanel. Foto: Scanpix
Chanel. Foto: Scanpix Vis mer

STELLA MCCARTNEY

Stella McCartney er kjent for sine naturlige materialer, feminine snitt og avdempede farger, og denne våren er intet unntak. La deg inspirere, og miks plagg i silke, denim og strikk.

Stella McCartney. Foto: Scanpix
Stella McCartney. Foto: Scanpix Vis mer

HERMÈS

Rene linjer og minimalistisk design kjennetegner det eksklusive motehuset. Gå for løse snitt og lyse farger med innslag av sterk oransje for å ta vårkolleksjonen på kornet.

Hermès. Foto: Scanpix
Hermès. Foto: Scanpix Vis mer

BALENCIAGA

Glamorøs, fargerik og sporty er stikkordene du må notere deg her. Neonfarger og 80-tallspaletten er hentet fram, og mikset med plagg og detaljer i svart er stilen i boks.

Luksusstil på budsjett

GUCCI

Skill deg ut ved å eksperimentere med ulike kombinasjoner a la Gucci. Kle deg gjerne lag på lag, og topp antrekket med et par kraftige joggesko.

Gucci. Foto: Scanpix
Gucci. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer