Mote:

Luksusstil på budsjett

Gi garderoben et løft inspirert av de største designerne.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Chloé

Puddertoner, volanger og blomster er nøkkelen til Chloés nydelige univers. La tilbehøret være en røff kontrast til den romantiske stilen.

Isabel Marant

Korte lengder på skjørt, shorts og kjoler, samt hvite plagg gir deg stjernedesignerens bohemske vibber. Fullfør stilen med et par gladiatorsandaler.

Missoni

Drøm deg bort til en sydhavsøy med tropiske mønstre, varme toner og fargerikt tilbehør. Gjør som Missoni, og understrek stilen med tilbehør i naturmaterialer som strå og bast.

Stella McCartney

Den rødoransje fargen er superfin om sommeren. Kombinerer du den med svart, hvitt og beige, blir looken både klassisk og moderne.

Dolce & Gabbana

Palmeprint, gull og leopardmønster – Dolce & Gabbanas signaturstil er enkel å kjenne igjen. Heldigvis finnes det flust av budsjettkupp som gir deg den glamorøse italienske stilen.

Rejina Pyo

La deg inspirere av denne sommerkolleksjon ved å mikse sitrusfarger med safaristil. Overraskende innslag som skaut, hawaiiskjorte og store hatter gir antrekket det lille ekstra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer