Luksusstil

Luksusstilen du har råd til

Kle deg som en million dollar uten at det koster skjorta.

BILLIG: Det er fullt mulig å kle seg luksuriøst uten å blakke seg. Se våre stilige tips i bildeserien under. Foto: Produsentene
BILLIG: Det er fullt mulig å kle seg luksuriøst uten å blakke seg. Se våre stilige tips i bildeserien under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Finanskrisen har fått de fleste av oss til å snu litt mer på krona enn før.

Ikke langt etter

Selv den mest garvede moteløven har måtte innse at om man har valget mellom husleie og designerveske, så er avgjørelsen relativt klar.Dette betyr imidlertid ikke at du må gi slipp på stilen din.Mellomklassekjeder som Mango og Topshop henger nemlig aldri langt etter de store designerne når det gjelder det å tilby de siste trendene til overkommelige priser.Og billigklær fra for eksempel Forever21.com og H&M kan gjerne se lekre og dyre ut, så lenge du kombinerer dem på en fantasifull måte.Foretrekker du ekte vare bør dessuten januar være din favorittmåned.Nå kan du finne ekte designervarer med både 70 og 80 prosent avslag.Les også: Dette kjøper du på salgetHer er våre billig luksus-tips:

Alltid salg

Nettsiden Net-a-porter, som er et mekka for designerklær, har en søsterside der det alltid er salg.På The Outnet finner du klær, sko og tilbehør fra en rekke designere som Christian Louboutin, Alberta Ferretti, Chloe, Oscar de la Renta, Diane von Furstenberg og Herve Leger fra 40 til 80 prosent avslag.Du får også tak i vesker til halv pris fra Marc Jacobs og Mulberry. Fra Bulberry Prorsum kan du sikre deg klassiske trenchcoats til over 70 prosent avslag.Vil du bli jevnlig oppdatert om nye varer som kommer inn, kan du dessuten abonnere på et nyhetsbrev. Sikkert lurt da det kan bli kriging om de kuleste tingene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.