Bli Ny Med Kk

Lysere tider

Som mor til fire har Karin Langvatn Elstad (32) liten tid til å pleie seg selv. KK fant fram den jålete siden av henne.

Lysere tider
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lisa Jacobsen. Foto: Rohny Kristensen. Hår: På Håret ved Linda Marie Juklestad. Makeup: Karen Eriksen.)


Personlige data:
Navn: Karin Langvatn Elstad
Alder: 32
Bosted: Sørumsand
Sivilstatus: Gift, fire døtre på 2, 4, 10 og 12 år
Yrke: Lærervikar
Høyde: 169 cm
Størrelse: 38/40
Interesser: Aktiviteter med familie og venner. Spiller orgel i kirken, er korpsleder og aktiv i SFO

Karin skal snart tilbake i jobb etter tre år som småbarnsmamma. Hun trenger en oppblomstring, skrev venninnen Guri. Karin er helt enig.
– Hverdagen som firebarnsmor er hektisk. Ungene skal følges opp med fotballtrening, kjøring til helsestasjon, foreldremøter, dansing og korps. Men jeg er en aktiv person og liker å ha liv og røre rundt meg.

Karin ender alltid opp med å «hoppe inn i det første og beste». Veldig damete ville hun ikke bli. – Siden jeg jobber med barn, er det ingen grunn til å jåle seg til daglig. Det blir olabukser og genser, og håret samlet i en hestehale. Jeg har skapet fullt av impulskjøp, men aner ikke hva jeg egentlig kler, forteller Karin. Kroppen hennes har begynt å finne tilbake til formene som var der før svangerskapene. Det frister derfor ekstra med en liten fornyelse. – Egentlig er jeg litt jålete, men jeg har verken tid eller råd til fine klær.

Antrekket på bildet i toppen består av en trendy, svart vest (kr 250, Lindex) er prikken over i-en på et enkelt bukseantrekk. Tynn bomullsbluse med søm under bysten og tunikalengde (kr 150) over sotgrå jeans (kr 400). To lange kjeder (kr 90 per stk., alt fra Lindex) og semskede støvler (kr 400, Euro Sko).

Klestips
Karin er velproporsjonert og nett. Hun trenger derfor ikke å ta spesielle hensyn til fasonger eller snitt. I hennes hverdag er det viktig at klærne er praktiske og tåler en
støyt. Jeans er et naturlig valg, men hun kan med fordel variere topper og tilbehør. Karin kan utfolde seg i festantrekket, der skjørtet også kan brukes sammen med den brune toppen. Varm beige er en god basisfarge til Karin. Siden hun har blussende kinn, bør hun være litt forsiktig med rødtoner på klærne.

Sminketips
Karin har god hud. Rosene i kinnene kan dekkes med en concealer under en beige makeupkrem. De flotte, kraftige brynene ble nappet litt, men ikke så mye at særpreget
ble borte. En helt lys øyeskygge ble lagt som base under øynene, med en mørkere brunfarge i globallinjen. Brun kajal ble lagt fra midten av øynene og ut mot sidene.
Brunsvart maskara, rødbrun rouge og lipgloss passer Karin perfekt.

Hårtips
Karin har mistet mye hår under ammingen, og de nederste ti centimeterne var slitte og tørre. Håret ble klipt opp for å få tilbake blankheten. En gradert klipp rammer inn ansiktet på en flatterende måte. For å fjerne den mørke etterveksten ble det lagt inn lyse striper
på toppen, mens resten av håret fikk en minicolorasjon.

FØR: - Jeg har det ganske travelt til daglig, så håret setter jeg opp i hestehale eller fletter.
FØR: - Jeg har det ganske travelt til daglig, så håret setter jeg opp i hestehale eller fletter. Vis mer
ETTER: - Alle var strålende fornøyd med meg da jeg kom hjem.
ETTER: - Alle var strålende fornøyd med meg da jeg kom hjem. Vis mer
Bruk gjerne flere smykker over hverandre. langt kjede med dusk (kr 100, Lindex).
Bruk gjerne flere smykker over hverandre. langt kjede med dusk (kr 100, Lindex). Vis mer
Omslagsbluse med hvite silkebånd (kr 250) og beige singlet (kr 200). Originalt kappeskjørt i sandfarge (kr 200, alt fra H&M). To lange kjeder(kr 250 per stk., CCDK),knytebelte (kr 200) og veske i samme stil (kr 400, begge fra H&M). Beige sko med kilehæl (kr 400, DNA).
Omslagsbluse med hvite silkebånd (kr 250) og beige singlet (kr 200). Originalt kappeskjørt i sandfarge (kr 200, alt fra H&M). To lange kjeder(kr 250 per stk., CCDK),knytebelte (kr 200) og veske i samme stil (kr 400, begge fra H&M). Beige sko med kilehæl (kr 400, DNA). Vis mer
Nett kakikjole med belte (kr 600, Millennium) over brun topp  (kr 180) og vaskede, brune jeans (kr 500, begge fra Amazing).Langt kjede (kr 100, Popin)og sko med brune remmer(kr 400, Euro Sko).
Nett kakikjole med belte (kr 600, Millennium) over brun topp (kr 180) og vaskede, brune jeans (kr 500, begge fra Amazing).Langt kjede (kr 100, Popin)og sko med brune remmer(kr 400, Euro Sko). Vis mer
Rommelig og lekker skinnveske (kr 800,Popin).
Rommelig og lekker skinnveske (kr 800,Popin). Vis mer
Langt, svart kjede som passer godt over skjorte og vest (kr 100, Lindex).
Langt, svart kjede som passer godt over skjorte og vest (kr 100, Lindex). Vis mer
Morsomt belte med metalldekor(kr 250, Glitter).
Morsomt belte med metalldekor(kr 250, Glitter). Vis mer
Svart belte med nagler og dekor (kr 400, Popin).
Svart belte med nagler og dekor (kr 400, Popin). Vis mer
Remsko med kilehæl gir en feminin touch til et «barnevennlig» antrekk (kr 500, Roots).
Remsko med kilehæl gir en feminin touch til et «barnevennlig» antrekk (kr 500, Roots). Vis mer
Armbånd som gir antrekket det lille ekstra (kr 1000, Rosie& Friends).
Armbånd som gir antrekket det lille ekstra (kr 1000, Rosie& Friends). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer