Lugg:

Lyst på pannelugg? Tenk over dette først!

To frisører gir oss sine beste tips til deg som ønsker pannelugg - og én tydelig beskjed.

LUGG: Den klassiske panneluggen lever evig i alle sine lengder og varianter - men frisørene har én tydelig beskjed. Foto: NTB
LUGG: Den klassiske panneluggen lever evig i alle sine lengder og varianter - men frisørene har én tydelig beskjed. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den gode, gamle panneluggen er intet annet enn en evig klassiker. For det første er den versatil nok til å passe mange ulike hår, men den kommer også i utallige varianter og lengder.

Med andre ord, er det å klippe lugg en perfekt ting å gjøre om du går lei av sveisen og får lyst til å freshe opp looken din. Både frisørene og kjendisene elsker lugg!

– Det er alltid noe moderne, men likevel både retro og klassisk med en lugg. Den har bestått i alle tider, og man har sett pannelugger i alle former og lengder på kjendiser og i filmer. Derfor tror jeg at luggen alltid kan komme og gå som den ønsker, sier Nikola Grozdic fra INCH og stylingbyrået Blunk Details til KK.

Med så mange muligheter, er det derimot ikke nødvendigvis lett å velge hvilken lugg man bør gå for. Og hvilken lugg kler man best, da? Er vi ikke alle ganske redde for å ende opp med en skikkelig mislykket lugg?

Når det kommer til dette, er ekspertene faktisk helt enige i én ting: Vi er langt forbi den tiden hvor man skal bry seg om hva man kler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer