Custommade

Lyst til å si det med ord?

Disse t-skjortene sier (forhåpentligvis) det du tenker på.

Lyst til å si det med ord?
Publisert
Sist oppdatert

Ord og setninger på t-skjorter og gensere har vært en stor trend, blant annet gjennom Markus Lupfers gensere og Phillip Lims tegneserie-inspirerte høstkolleksjon.

Danske Custommade ønsket å gjøre noe for å jobbe for barns rettigheter, og har tatt i bruk dette trendelementet i sitt bidrag.

I samarbeid med Redd barna skapte de tre t-skjorter, der inntektene går direkte til organisasjonen og deres arbeid mot barnearbeid.

- Etter at jeg selv fikk barn har det blitt enda klarere for meg at jeg må gjøre noe for å hjelpe de barn som uforskyldt lever i de voksnes verden, og må sloss hver dag for å overleve. Alle barn har krav på en barndom, sier kreativ direktør i Custommade, Christian Dam, i en pressemelding.

De tre t-skjortene har hvert sitt print: live, hope og love i enkle basisfarger, ord som Dam mener bør være en selvfølge at er tilstede i alle barns liv.

T-skjortene har enkle, rette snitt og kan pyntes opp med skjørt og strassøredobber. For et avslappet uttrykk kan den for eksempel brukes med en kardigan og jeans.

Prisen ligger på 399 kroner, og t-skjortene er tilgjengelige i flere butikker i Norge, blant annet hos Mogs i Bergen, Helt coco i Sandvika og Lille My i Holmestrand.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer