Brudekjoler

Madde valgte korter ermer, som storesøster Victoria

- Det er virkelig vakkert, særlig til sommerbrun hud, sier moteredaktør Silje Pedersen.

KORTE ERMER: Prinsesse Madeleine gjorde som storesøster, kronprinsesse Victoria, og valgte en kjole med moderne og trendy korte ermer.  Foto: All Over Press
KORTE ERMER: Prinsesse Madeleine gjorde som storesøster, kronprinsesse Victoria, og valgte en kjole med moderne og trendy korte ermer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lørdag rett over kl. 16.00 ble Sveriges prinsesse Madeleine endelig smidd i Hymens lenker med den amerikanske finansmannen Chris O'Neill.

Det ble på forhånd avslørt at prinsessen hadde valgt en kjole designet av italienske Valentino - som også er blant gjestene i bryllupet. Dermed gikk hun i de kongelige fotsporene til Maxima av Nederland og Greske Marie-Chantal.

- Det kommer jo ikke som noen overraskelse, akkurat, siden Valentino jo er invitert som gjest i bryllupet, og vi vet at han er en av Madeleines favorittdesigner, valget virker veldig naturlig, uttalte KKs moteredaktør Silje Pedersen i forkant av bryllupet.

LES OGSÅ: Verdens mest sexy prinsesse?

EVENTYRLIG VAKKER: Silje Pedersen omtaler Madeleines kjole som "eventyrlig vakker" og tror mange bruder vil inspireres av den svenske prinsessen. Foto: All Over Press
EVENTYRLIG VAKKER: Silje Pedersen omtaler Madeleines kjole som "eventyrlig vakker" og tror mange bruder vil inspireres av den svenske prinsessen. Foto: All Over Press Vis mer

Vakker i korte ermer

Pedersen var på forhånd ganske sikker på at Madde ville velge en kjole som kanskje var litt mer vågal enn det andre kongelige har gjort.

- Jeg tror kjolen kommer til å være gulvlang, med mye volum og den har helt sikkert blonder, som også er en av sommerens største trender, sa Pedersen.


Og i likhet med hennes tips, var det nettopp en gulvlang blondekreasjon prinsessen gikk for.

- Eventyrlig vakker! Madeleine har valgt en lekker kjole som er meget klassisk og romantisk. Flott at hun valgte korter ermer, som storesøster Victoria også hadde i sitt bryllup. Hun er - som sin søster, forut for sin tid, og korte ermer er virkelig vakkert, særlig til sommerbrun hud, sier Pedersen:

- Hun har også valgt en kjole med nydelige blonder og langt slep. Skjæringen var virkelig kledelig, og overdelen med blonder gjorde sitt. Blonder er også en av de hotteste trendene når det gjelder brudemote. Moderne og lekkert!

Se flere bilder av brudekjolen nedenfor:


LES OGSÅ: Mette-Marits bryllupsantrekk får «slakt»

- Blir et forbilde for mange bruder

Pedersen synes også hår, smykker og den litt bare ryggen var spesielt lekkert.

- Det flotte oppsatte håret understreker den klassiske stilen, litt midsommarnattaktig og svensk. I tillegg gir den dype utringningen i ryggen en personlig touch, det er veldig i tråd med Madeleines stil, sier hun:

Hva synes du om Maddes brudekjole?

- Kjolen, og Madeleine, blir nok et forbilde for mange bruder, akkurat som Kate Middleton og hennes kjole fra 2011. Jeg tror også vi kommer til å se enda flere bruder i blonder fremover.

Også brudebuketten mottar ros fra moteeksperten.

- Jeg synes brudebuketten er enkel og flott, den passer perfekt til den vakre kjolen, sier hun.

Se bilder av de kongelige gjestene nedenfor:


LES OGSÅ: Tidenes vakreste kongelige brudekjoler

Den var helt fantastisk vakker
 
(83%)
Nja, vet ikke helt
 
(15%)
Uff, jeg likte den ikke
 
(3%)
DESIGNEREN BAK KJOLEN: Italienske Valentino var selvskreven gjest i bryllupet.  Foto: All Over Press
DESIGNEREN BAK KJOLEN: Italienske Valentino var selvskreven gjest i bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer