Madeline Stuart

Madeline (18) har Downs syndrom - her er hun modell under New York Fashion Week

- Det var helt fantastisk, sier 18-åringen til KK.no.

Publisert
Sist oppdatert

I fjor leste vi i KK.no den rørende saken om 18 år gamle Madeline Stuart fra Australia som hadde et stort ønske om å bli modell. Madeline har Downs syndrom og trodde kanskje drømmen ikke ville gå i oppfyllelse, men det skulle vise seg å ikke være sant. KK.no har vært i kontakt med Madeline og moren Rosanne Stuart siden. I februar kunne Madeline og moren stolt fortelle at de var på vei til New York City. Her skulle Madeline få gå under en av de mest anerkjente moteukene i verden.

- Det var helt fantastisk, forteller 18-åringen til KK.no.

Moteindustrien er ikke blant de letteste å jobbe i. Her blir modeller daglig fortalt at de bør gå ned i vekt, og som offentlige personer blir de ofte utsatt for negative kommentarer. Stuart derimot har en litt annen oppfattelse  av det.

- Jeg synes moteindustrien er helt fantastisk. Jeg har kun følt kjærlighet og inkludering. De positive kommentarene betyr så mye mer enn de negative. Folk er bare negative fordi de ikke forstår, har hun tidligere fortalt KK.no.

Og nå kan du få se video av den sprudlende jenta som stolt spaserer ned catwalken i New York øverst i saken!

KK.no har tidligere gjort et større intervju med modellspiren. Les alt her. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer