David Norber

Make a STATEMENT

Se T-skjortene med de kuleste tekstene!

Make a STATEMENT
Publisert
Sist oppdatert

Et statement på plaggene har vært veldig sentralt i vår-og sommersesongen 2014. Alexander Wang viste plagg med teksten "Parental Advisory Explicot Content", moteeliten brukte Acne Studio-genseren under London Fashion Week og merket BLK DNM, som tidligere var print fritt, lanserte plagg med blant annet teksten FREEDOM.

- Jeg kan ikke svare for andre hvorfor det er blitt så trendy med grafiske kunsttrykk som dette, men for min egen del handler det mest om budskapet som kommer fram på plaggene. Det er stadig mer fokus på det å stikke seg ut - og bli sett, har David Norberg, gründer bak agenturet til BLK DNM i Norge, Me and my Brothers Agency sakt til STYLEmag.

Make a STATEMENT

YOU CAN'T SIT WITH US: Er et kjent sitat fra "Mean Girls" som har blitt plassert på mange T-skjorter. Nå har Zara laget en mer vennlig versjon. Foto: zara.com

-Statementprint er litt som antifashion. Det er ulike betydninger og ulike budskap folk bærer, og det er ulik måten slagordet kan bli oppfattet på, fortsetter Norberg.

Make a STATEMENT

LAST SEASON: Selv om print var forrige sesong, er det fortsatt kult! Foto: asos.com

SHOP: Svart, grå og hvit t-skjorte fra zara.com, kr 108, 50. Mørk grå lue og lys grå lue fra asos.com, kr 88, 85 (på salg).

AV: ELISE SOLBERG 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer