Dobbel Eyeliner

Makeupartisten spår årets store sminketrend!

Har du prøvd dobbel eyeliner før?

Publisert
Sist oppdatert

Contouring har vært en av årets hotteste sminketrender. Denne typen sminke kan fort bli tung, og ganske så krevende å gjennomføre, derfor fikk vi sminkemerket Youngbloods makeupartist, Daniel Chavez, til å vise oss hvordan du kan gjøre dette på en sommerlig og naturlig måte. Sjekk ut videoen her! Men ifølge Chavez var det ikke dette som kom til å bli den hotteste trenden nå. Det mener han nemlig er å legge dobbel eyeliner på øyelokket - gjerne med en spenstig farge!

Øverst i saken kan du se en video hvor Daniel deler sine aller beste tips til hvordan du kan gjennomføre denne trendlooken! Klippet er på engelsk, men du kan finne alle tipsene her:

Slik gjør du

1. Legg en concealer på øyelokket til å begynne med - gjerne en med litt shimmer. Bruk fingeren din til å blande det fint inn i huden.2. Finn frem din favorittøyenskygge og en ganske stor børste til øyelokket, og dytt det på. Du ser hvordan Chavez gjør det i filmen over (1:46).3. Makeupartisten bruker to forskjellige eyelinere i neste steg. Én med en sterkere farge, og én vanlig sort. Begynn med den fargede eyelineren og legg den hvor du får en naturlig rynke på øyelokket.4. Ta den sorte eyelineren og trykk den langs vippene på lokket!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer