Tips og triks:

Makeupartistenes beste beauty hacks

5 makeupartister om gode hjelpere i hverdagen, livreddere når uhellet er ute og noen helt geniale løsninger.

BEAUTY HACKS: Vi har spurt makeupartistene om å dele sine beste tips og triks! FOTO: Instagram @rmabeauty
BEAUTY HACKS: Vi har spurt makeupartistene om å dele sine beste tips og triks! FOTO: Instagram @rmabeauty Vis mer
Publisert

Man får aldri nok av såkalte life hacks, gjør man vel? Ikke bare gjør de livet enklere - av og til er det snakk om tips og triks som rett og slett er (nesten) revolusjonerende!

Vi i KK har fått tak i noen skikkelig gode beauty hacks. Det passer bra nå som vi endelig kan farte litt mer igjen, og det frister mer å prioritere sminke. Makeupartistene Thomas Erdis, Ragnhild Margrete, Malin Lossius, Hao Phong og MAC-referent i Norge Sara Holby har delt et par av sine beste tips. Det er bare å finne frem notatblokka.

Dine beste bryn

For mange er bryn et evig prosjekt. Kanskje sliter du med viltre hår som alltid skal gjøre sin egen greie, eller kanskje du føler du ikke har nok hår - eller ikke nok hår på de riktige stedene? For ikke å snakke om den kjente problemstillingen; bryn som rett og slett nekter å være venner. Makeupartistene vet råd!

Thomas Erdis: - Jeg sverger til å bruke såpestykker for å få hold på ville brynshår! Spray en fuktspray over såpen eller smør over litt fuktighetskrem for å løsne såpen litt, før du gnir brynskosten din i såpestykket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer