Mote:

Mamma sa alltid: Du må kle deg lag på lag

Man lærer seg raskt noen knep når det gjelder å kle seg etter sesongene her hjemme.

Holzweiler vet at den norske forsommeren kan være lunefull. FOTO: Holzweiler
Holzweiler vet at den norske forsommeren kan være lunefull. FOTO: Holzweiler Vis mer
Publisert

For ikke å snakke om mellom sesongene. Den norske forsommeren er lunefull med kjølige morgener, varme dager og svale kvelder. Lag på lag er ikke forbeholdt vinteren, der ull som kjent skal innerst. For også om sommeren, eller i det minste i overgangen mellom vår og sommer, gjelder den gode, gamle regelen. Den gir dessuten mulighet for å leke seg litt.

Miks materialer, farger og mønster som silke, lin og økologisk bomull med ull. Skap overraskende silhuetter, et spill av teksturer. Om ikke for motens skyld, så for din egen. Det er dessuten veldig praktisk, og du slipper å fryse. Og vi nordmenn er jo som kjent praktiske. Det er ikke noe å være flau over.

Det redder deg på kjølige sommerkvelder å ha en strikkegenser å slenge over bare skuldre eller et par tykke strømpebukser i vesken til bare legger. Og blir det en skikkelig varm sommer tross alt, ja, da kan du bare knyte strikkegenseren rundt livet.

Så da var det kanskje likevel noe i det mamma alltid sa: Du må kle deg lag på lag. Så får vi heller krysse fingrene for en juli der det holder med en lett sommerkjole og sandaler.

Etter to år med pandemi, fortjener vi jammen meg det. Men før den tid, så spiller jeg på lag med sesongene. Det er best sånn.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer