Negler:

- Mandelform på neglene får fingrene dine til å se lengre ut

Vi tatt en real spørsmålsrunde om negletrender med undervisningsansvarlig på Tone Lise Akademiet, Linn Himberg-Larsen.

NEGLER: Bør man gå for de dyreste neglelakkene, eller duger de billige? Få negledesignerens beste tips! FOTO: NTB Scanpix
NEGLER: Bør man gå for de dyreste neglelakkene, eller duger de billige? Få negledesignerens beste tips! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter en lang og mørk vinter føler man seg gjerne litt slapp i kroppen, gusten i huden og rett og slett mindre fresh når det kommer til både hår, sminke og negler.

Da er det fristende å unne seg noen skjønnhetstimer hos noen som virkelig vet hva de driver med - noe mange også velger å gjøre. Tall fra SSB viser faktisk at vi nordmenn fyrte av hele 10 milliarder kroner på hår- og stylingtjenester i 2015.

Og vi tror neppe at den summen ligger mye lavere i dag. Men med et hav av ulike trender, råd, tips og triks - hvordan vet man egentlig hvilken neglefasong som passer akkurat våre fingre? Og hvordan i all verden skal man greie å velge kun én farge på neglelakken? Vi har tatt en prat med undervisningsansvarlig på Tone Lise Akademiet, Linn Himberg-Larsen. Hun har over 19 års erfaring innen neglebransjen, og har med andre ord vært vitne til alt av trender innen dette faget.

17 spørsmål om negler, kunstnegler og neglelakk; Here we go!

- Hvilke neglelakk-farger vil være in denne våren og sommeren?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer