Hudeksperter:

- Mange gjør akkurat denne feilen når de pleier huden

Å rense huden er viktig, men det kan bli for mye av det gode.

MISFORSTÅR: Dr. Annie Black er hudforsker og hudekspert i Lancôme. Ifølge henne, er det et par hudregler vi har en tendens til å misforstå. Foto: NTB
MISFORSTÅR: Dr. Annie Black er hudforsker og hudekspert i Lancôme. Ifølge henne, er det et par hudregler vi har en tendens til å misforstå. Foto: NTB Vis mer
Publisert

At hudpleie er viktig for mange, er det liten tvil om. Ikke bare fordi det er bra å rense huden, men også fordi det er mye velvære i god hudpleie.

Det kan huddoktor og hudforsker i Lancôme Dr. Annie Black si seg helt enig i. Hun kan hud, hudforskning og produkter på et helt annet nivå – et mikroskopisk et, rett og slett.

Vi har spurt Dr. Annie Black om å dele sine personlige hudrutiner, ny forskning hun gleder seg over, hvordan det er å være kvinne på labben – og hvilke typiske hudfeil vi gjør.

– For meg personlig er hudpleie faktisk så enkelt som en tid på dagen hvor jeg tar vare på meg selv. Et øyeblikk jeg bare får nyte, og hvor jeg slapper av. Vi trenger denne tiden for oss selv, sier Black til KK.

– Som regel menn som er forskere

Dr. Annie Black er Lancômes Skintific Director – noe som innebærer en lang rekke ting. Fra forskning på hudceller og virkestoffer i hudpleie, til møter med markedsføringsteamet og foredrag – til å sjekke hvordan det står til med Lancômes egne parfymeroser i Grasse i Frankrike. Og mer til!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer