Christian Louboutin

Mannen bak den ikoniske røde sålen lanserer parfyme for Louboutin

Men prisen for de edle dråpene er ganske stiv.

LANSERER PARFYME: Den franske designeren Christian Louboutin (53), som er kjent for luksusskoene med den røde sålen, lanserer nå parfyme for kvinner.
LANSERER PARFYME: Den franske designeren Christian Louboutin (53), som er kjent for luksusskoene med den røde sålen, lanserer nå parfyme for kvinner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Først kom skoene, så kom neglelakken og leppestiften. Men nå er mannen bak de kjente røde sålene tilbake igjen. Luksusskoene med den klare røde sålen fra den franske designeren Christian Louboutin (53) er for lengst blitt en soleklar favoritt hos kjendiser og skoelskere verden over. Mange husker også Carrie fra «Sex og singelliv» sprade rundt i New York med de flotte skoene. 

Nå lanserer Louboutin nok en klassiker for kvinner verden over, nemlig tre nye parfymer, melder Harpers Bazaar.

LES OGSÅ: Deilige høstnyheter som er i butikk NÅ!

- Ønsker at kvinner skal uttrykke seg

Ifølge nettsiden skal hver parfyme, som inneholder 80 ml, koste rundt 275 dollar, nærmere 2500 norske kroner. Men her er det ikke bare duftene du betaler den stive prisen for, glassflaskene er nemlig designet av Thomas Heatherwick (46) som er arkitekten bak OL-gryten i London og taket til parken Al Fayah i Abu Dhabi for å nevne noe. 

- Jeg ønsker at duftene skal være et aspekt av kvinners personlighet eller kanskje avsløre noe om henne som ingen visste om. Jeg ønsker å gi kvinner mulighet til å uttrykke seg og glede seg over å være kvinne, har Louboutin uttalt. 

Da Louboutin åpnet sin første skobutikk i Paris i 1991, var prinsesse Caroline av Monaco første kunde. Siden den gang har kongeligheter - som vår egen kronprinsesse Mette-Marit, samt moteikoner og kjendiser som Victoria Beckham, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Madonna, Gwyneth Paltrow og Kim Kardashian, blitt sett i de lekre hælene med den glatte røde sålen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer