Isabel Marant

Marant skapte ville tilstander på motefest!

Kjendisene og motebransjens it-jenter stod i kø for å handle Marant på budsjett da designeren lanserte sitt siste designsamarbeid. Se bilder og video fra festen her!

Det spares ikke på kruttet når den svenske kleskjeden H&M lanserer sine designsamarbeid! Toppmodeller og bransjens it-jenter var fløyet til Paris for å delta på Isabel Marants storslåtte lanseringsfest for sitt samarbeid med H&M. 

Det russiske moteikonet Elena Perminova og den amerikanske bloggeren Rumi Neely var til stede på festen i Paris, i tillegg til den skuespiller January Jones og den brasilianske modellen Alcie Dellal, som også hadde blitt fløyet inn.

Les også: STYLEmag møtte Isabel Marant i Paris

image: Marant skapte ville tilstander på motefest!

IT-JENTENE: Fra venstre: Elena Perminova, January Jones og Alice Dellal var alle ikledd Isabel Marant pour H&M på gårsdagens fest. Foto: H&M.

Festen skulle forestille en gatefest i Paris på 90-tallet, hvor gjestene kunne oppleve Marants verden i form av en kunstig skapt by, med pizza-restauranter, rulleskøytebaner, matbutikker og gater med neonskilt og gateselgere. 

image: Marant skapte ville tilstander på motefest!

90-TALLFEST: Det var burgersjapper, butikker og rullekøytebaner i ekte gatefest-stil. Foto: H&M

- Vi ønsket å presentere kolleksjonen på en ekte og uformell måte, uten spektakulære røde løpere. Jeg designer for alle og henter inspirasjon fra miljøet rundt meg, så det var naturlig å presentere kolleksjonen i et urbant miljø. Og da måtte det bli Paris, som er en del av DNA-et mitt, forteller Isabel Marant om festen.

Les også: Isabel Marant gjestedesigner for H&M

image: Marant skapte ville tilstander på motefest!

GATELIV: Isabel Marant poserer for fotografene i sin kunstig skapte bygate fra Paris. Foto: H&M.

På festen var det også mulig for de spesielt inviterte gjestene å preshoppe sine favoritter fra Isabel Marants kolleksjon for H&M. 

image: Marant skapte ville tilstander på motefest!

CELEBRE GJESTER: Fra venstre: Modellen Alek Wek, den franske skuespilleren Audrey Tautou, og skuespiller Freida Pinto kastet glans over Marants gatefest. Foto: H&M

- Da preshoppingen startet ved midnatt ble det ville tilstander, forteller STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard, som også var til stede på kveldens Marant-fest i Paris. 

Systemet på H&M på grunn av den store pågangen, og enkelte sto i kø i opp til to timer for å sikre seg Marant-skattene. 

- Akkurat som jeg trodde, var skoene med frynser i kjent Isabel Marant-stil det første som ble revet bort fra hyllene, sier Celine. 

Kolleksjonen er i salg i H&M-butikker fra 14. november!

Se video fra festen!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: