Isabel Marant

Marant skapte ville tilstander på motefest!

Kjendisene og motebransjens it-jenter stod i kø for å handle Marant på budsjett da designeren lanserte sitt siste designsamarbeid. Se bilder og video fra festen her!

Marant skapte ville tilstander på motefest!
Publisert
Sist oppdatert

Det spares ikke på kruttet når den svenske kleskjeden H&M lanserer sine designsamarbeid! Toppmodeller og bransjens it-jenter var fløyet til Paris for å delta på Isabel Marants storslåtte lanseringsfest for sitt samarbeid med H&M. 

Det russiske moteikonet Elena Perminova og den amerikanske bloggeren Rumi Neely var til stede på festen i Paris, i tillegg til den skuespiller January Jones og den brasilianske modellen Alcie Dellal, som også hadde blitt fløyet inn.

Les også: STYLEmag møtte Isabel Marant i Paris

Marant skapte ville tilstander på motefest!

IT-JENTENE: Fra venstre: Elena Perminova, January Jones og Alice Dellal var alle ikledd Isabel Marant pour H&M på gårsdagens fest. Foto: H&M.

Festen skulle forestille en gatefest i Paris på 90-tallet, hvor gjestene kunne oppleve Marants verden i form av en kunstig skapt by, med pizza-restauranter, rulleskøytebaner, matbutikker og gater med neonskilt og gateselgere. 

Marant skapte ville tilstander på motefest!

90-TALLFEST: Det var burgersjapper, butikker og rullekøytebaner i ekte gatefest-stil. Foto: H&M

- Vi ønsket å presentere kolleksjonen på en ekte og uformell måte, uten spektakulære røde løpere. Jeg designer for alle og henter inspirasjon fra miljøet rundt meg, så det var naturlig å presentere kolleksjonen i et urbant miljø. Og da måtte det bli Paris, som er en del av DNA-et mitt, forteller Isabel Marant om festen.

Les også: Isabel Marant gjestedesigner for H&M

Marant skapte ville tilstander på motefest!

GATELIV: Isabel Marant poserer for fotografene i sin kunstig skapte bygate fra Paris. Foto: H&M.

På festen var det også mulig for de spesielt inviterte gjestene å preshoppe sine favoritter fra Isabel Marants kolleksjon for H&M. 

Marant skapte ville tilstander på motefest!

CELEBRE GJESTER: Fra venstre: Modellen Alek Wek, den franske skuespilleren Audrey Tautou, og skuespiller Freida Pinto kastet glans over Marants gatefest. Foto: H&M

- Da preshoppingen startet ved midnatt ble det ville tilstander, forteller STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard, som også var til stede på kveldens Marant-fest i Paris. 

Systemet på H&M på grunn av den store pågangen, og enkelte sto i kø i opp til to timer for å sikre seg Marant-skattene. 

- Akkurat som jeg trodde, var skoene med frynser i kjent Isabel Marant-stil det første som ble revet bort fra hyllene, sier Celine. 

Kolleksjonen er i salg i H&M-butikker fra 14. november!

Se video fra festen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer