Solbriller

Marc Jacobs-solbriller til over 8400 kroner

Men herligheten kan ikke engang måles med verdens dyreste solbrillepar fra sveitsiske Chopard.

250 KRYSTALLER: Disse solbrillene fra Marc Jacobs er dekket med over 250 Swarovski-krystaller og har en prislapp på over 8400 kroner.
250 KRYSTALLER: Disse solbrillene fra Marc Jacobs er dekket med over 250 Swarovski-krystaller og har en prislapp på over 8400 kroner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Marc Jacobs er kjent som en av verdens ledende designere, og i tillegg til sine egne merker Marc Jacobs og Marc by Marc Jacobs er han også sjefsdesigner for luksusmerket Louis Vuitton.

Helt siden han ble erklært kreativ direktør for det franske motehuset, har han vært en ettertraktet figur i motebransjen.

I tillegg til klær, sko, accessoirer og vesker, lager Marc Jacobs eksklusive briller, og i november kommer et par svært unike solbriller for salg i hans butikker verden over.

KUN 500 PAR: Solbrillene kommer i et begrenset opplag på kun 500 par, og store stjerner som Gwen Stefani, Lady Gaga og Rihanna er blant dem som snart vil bli sett med et par. Brillene lanseres i november.  Foto: Produsenten
KUN 500 PAR: Solbrillene kommer i et begrenset opplag på kun 500 par, og store stjerner som Gwen Stefani, Lady Gaga og Rihanna er blant dem som snart vil bli sett med et par. Brillene lanseres i november. Foto: Produsenten Vis mer
STJERNEFAVORITT: Marc Jacobs er en favoritt blant svært mange Hollywood-stjerner og toppmodeller. Her er han med sin gode venninne - supermodell Kate Moss.  Foto: All Over Press
STJERNEFAVORITT: Marc Jacobs er en favoritt blant svært mange Hollywood-stjerner og toppmodeller. Her er han med sin gode venninne - supermodell Kate Moss. Foto: All Over Press Vis mer

250 Swarovski krystaller

De kattelignende 60-tallsinspirete solbrillene, som kommer i rødt og grått, er nemlig besatt med over 250 glitrende Swarovski-krystaller.

Prisen på herligheten, som kommer i et svært begrenset opplag på kun 500 par, er svimlende 8430 kroner, og solbrillene har fått det passende navnet «Bling Bling».

Det er fortsatt uvisst om brillene (laget av italienske Safilo Group) vil bli solgt her til lands, men de vil være tilgjengelige i all Marc Jacobs' forretninger og på utvalgte nettbutikker fra og med november.


Og en rekke kjendiser står allerede på listen over dem som sannsynligvis vil motta et par - deriblant Katy Perry, Rihanna, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Naomi Campbell og Gwen Stefani.

LES OGSÅ: Hvilken solbrille kler du?

VERDENS DYRESTE: Disse brillene med gull og diamanter fra Chopard er regnet som verdens dyreste, med en prislapp på over 2,5 millioner kroner! Foto: Produsenten
VERDENS DYRESTE: Disse brillene med gull og diamanter fra Chopard er regnet som verdens dyreste, med en prislapp på over 2,5 millioner kroner! Foto: Produsenten Vis mer

Verdens dyreste solbriller

8430 kroner er mye å svi av for et par solbriller du antagelig kommer til å sette deg på, eller bli lei av før neste sommer, tenker kanskje du?

Vel, brilleherligheten er riktignok dyr, men kan likevel ikke måle seg med verdens dyreste haute couture-briller, som er produsert for det sveitsiske luksusmerket Chopard av De Rigo Vision.

Brillene - som ble vist frem på Dubais Paris Gallery i mai, er laget av 60 gram 24 karat gull og dekorert med 51 fire karat River diamanter.


Prisen på solbrillene ligger angivelig på nær to og en halv million kroner, og herligheten selges blant annet på Dubai Mall i Dubai, skriver Superyachts.com (ekstern lenke).

Andre dyre luksusbriller på markedet er Emrald-solbrillene fra Sheil Jewelers (laget med smaragder) med en prislapp på over 1,1 millioner kroner, Bentley Platinum-brillene, som koster over 260.000 kroner, samt Ultra Goliaths 2 diamond edition-solbriller som koster over 145.000 kroner.

LES OGSÅ: Disse solbrillene er laget av menneskehår

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer