Mardou & Dean

Mardou & Deans første internasjonale visning

Gjennomsiktig plast, skreddersydd denim og skinn

MARDOU & DEAN: Det norske klesmerket viste sin vår- og sommerkolleksjon for 2016 under moteuken i København, som ble arrangert i forrige uke.  Foto: Mardou & Dean
MARDOU & DEAN: Det norske klesmerket viste sin vår- og sommerkolleksjon for 2016 under moteuken i København, som ble arrangert i forrige uke. Foto: Mardou & Dean Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Norske Mardou & Dean debuterte med sin første internasjonale visning under moteuka i København. 

Skinn, skreddersydde plagg og asymmetriske materialer sydd sammen er stikkord for SS16 kolleksjonen til den norske designerduoen. 

- København Fashion Week er godt etablert og trekker presse og innkjøpere fra hele verden som vil se hva som skjer i Skandinavia, derfor ble dette et naturlig valg da vi bestemte oss for å vise internasjonalt, sier kreativ direktør, Ingrid Bredholt. 

Oslo er fremdeles viktig 

Det var et fullsatt rådhus som ble vitne til en kolleksjon med tettsittende, asymetriske minikjoler, fotside kjoler med påsydde paljetter, lys denim og skjorter med høy krage.

LES OGSÅ: Her er høstens store trender

Selv om responsen fra internasjonal presse har vært stor, er Mardou & Dean-duoen tydelige på at hjemmemarkedet er vel så viktig. 

- Oslo er fremdeles veldig viktig for oss og vi kommer til å vise SS16 kolleksjonen her også, bare i et mindre format enn tidligere, sier Ingrid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer