Motenyheter

Maria Borges (23) er den første Victoria's Secret-modellen til å gjøre dette

Og se hva Rihanna (27) skal nå!

MARIA BORGES FOR VICTORIA'S SECRET: 23 år gamle Maria Borges ble denne uken den første afrikanske kvinnen som gikk ned catwalken med sitt naturlige hår under Victoria's Secret-showet. Foto: SipaUSA
MARIA BORGES FOR VICTORIA'S SECRET: 23 år gamle Maria Borges ble denne uken den første afrikanske kvinnen som gikk ned catwalken med sitt naturlige hår under Victoria's Secret-showet. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Forrige uke ble det storslåtte Victoria's Secret-showet spilt inn i New York City.

Selve visningen blir ikke sendt på tv før i desember, men vi har allerede sett bilder av de vakre englene, og begynt å glede oss til å se både Ellie Goulding (28), Selena Gomez (23) og The Weeknd (25) opptre.

Gigi Hadid (20) og Kendall Jenner (20) gikk ned Victoria's Secret-catwalken for aller første gang i år, og som vi har skjønt fra jentenes Instagram-kontoer har dette vært en barndomsdrøm for dem begge. 

LES OGSÅ: Gigi Hadid (20): - Jeg ble bedt om å gå ned i vekt

VICTORIA'S SECRET: Gigi Hadid gjorde sin første opptreden på den kjente catwalken. Foto: SipaUSA
VICTORIA'S SECRET: Gigi Hadid gjorde sin første opptreden på den kjente catwalken. Foto: SipaUSA Vis mer

VICTORIA'S SECRET: Kendall Jenner går ned den berømte catwalken for første gang. Foto: SipaUSA
VICTORIA'S SECRET: Kendall Jenner går ned den berømte catwalken for første gang. Foto: SipaUSA Vis mer

Men, det var ikke bare Hadids og Jenners opptreden som vekte oppsikt. 23 år gamle Maria Borges fra Angola har deltatt på Victoria's Secret-showet to ganger før, men i år var det første gangen vi så en afrikansk kvinne med sitt naturlige hår på catwalken.

Det er nemlig slik at de fleste modellene får festet på extensions på den store dagen, men i år var det en modell som slapp å sitte like lenge i frisørstolen.

Borges hadde nemlig bestemt seg for at hun ville gå med sitt naturlige hår.

- Jeg sa til agenten min at jeg var nervøs for å gå på catwalken med mitt naturlige hår, men jeg måtte bare gjøre det. Jeg forventet ikke at de (Victoria's Secret) skulle si ja, så da ble jeg veldig glad, sa Bores til Essence.com.

Artikkelen fortsetter under bildet.

LES OGSÅ: Victoria's Secret-modell Josephine Skriver (22) ble mobbet fordi hun er prøverørsbarn

MARIA BORGES: Den vakre 23-åringen gikk ned Victoria's Secret-catwalken med sitt naturlig hår. Dermed blir hun den første afrikanske kvinnen som har gjort dette! Foto: SipaUSA
MARIA BORGES: Den vakre 23-åringen gikk ned Victoria's Secret-catwalken med sitt naturlig hår. Dermed blir hun den første afrikanske kvinnen som har gjort dette! Foto: SipaUSA Vis mer

Rihanna deler store nyheter

Popsensasjon Robyn Rihanna Fenty, bedre kjent som Rihanna, slapp tidligere i år nyheten om at hun inngår et samarbeid med det franske motehuset Dior, og ble dermed den første fargede kvinnen som fronter merket.

Men, dette skulle ikke være alt sangerinnen kom til å finne på i år. Nå åpner nemlig Rihanna sitt eget agentur i Los Angeles. Ifølge International Business Times vil agenturet, med navn Fr8me, representere stylister, makeup-artister og frisører. 

Rihanna har uttalt at hun er svært delaktig i prosessen hvor hun skal styles og sminkes, og følte derfor at det var helt riktig å få i gang dette agenturet. For å gjøre det hele komplett har 27-åringen også lansert et fotobyrå ved navn A Dog Ate My Homework.

Likevel har det ikke bare kommet positive nyheter fra Diamonds-sangeren. I hvert fall ikke for fansen. Det var nemlig slik at Rihanna skulle opptre på årets Victoria's Secret show, men kun uker før kom nyheten om at popstjernen hadde trukket seg. 

Like etter avslørte Victoria's Secret at Ellie Goulding var nestemann på lista, og denne uken sto hun på scenen sammen med Selena Gomez og en av årets hotteste artister, The Weeknd. Nå må vi bare vente til desember for å se hele showet.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Rihanna?

STORE NYHETER FRA RIHANNA: Sangerinnen har opprettet et agentur for styling, sminke og hår og et eget fotobyrå. Men, det kom også en dårlig nyhet fra sangfuglen. 27-åringen trakk seg nemlig fra årets Victoria's Secret show i siste liten. Foto: Ap
STORE NYHETER FRA RIHANNA: Sangerinnen har opprettet et agentur for styling, sminke og hår og et eget fotobyrå. Men, det kom også en dårlig nyhet fra sangfuglen. 27-åringen trakk seg nemlig fra årets Victoria's Secret show i siste liten. Foto: Ap Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer