Holzweiler

Maria Skappel designer klær med kjæresten

Maria hadde blitt tipset til å ikke samarbeide med kjæresten, men til høsten lanserer paret sin første kolleksjon fra merket Holzweiler.

 - Egentlig var hun først skeptisk til å være med på teamet. Både til det å samarbeide så tett med meg, og om hun i det hele tatt var klar for å starte noe eget, forteller Andreas Holzweiler om designerkjæresten Maria Skappel. 

- Men hun ble med oss på det første møtet og da var hun solgt.

Nå er Maria hoveddesigner for kvinnelinjen i merket Holzweiler som drives av Andreas og søsteren Susanne, med Maria Skappel og Håkon Dyngeland i spissen som designere. 

 - Det var skummelt. Jeg hadde egentlig blitt tipset om å ikke inngå i samarbeid med kjæresten, ler Maria.

Les også: Søstrene Skappel skaper ny strikkebølge

image: Maria Skappel designer klær med kjæresten

HOLZWEILER: (Fra venstre) Susanne Holzweiler, Maria Skappel, Andreas Holzweiler og Håkon Dyngeland lanserer sin første kolleksjon den kommende høsten. Foto: Celine I. Aagaard.  

Den første kolleksjonen er for høsten 2014, og teamet har fokusert på å designe en anvedelig basisgarderobe som kan brukes sesong etter sesong. 

 - Mer high fashion-plagg kommer nok etterhvert, men nå har vi satset på klær som kan brukes uvanhengig av trender og sesong, som kan kombineres andre plagg, forteller Maria.

image: Maria Skappel designer klær med kjæresten

FOR HENNE: Maria Skappel er hoveddesigner for kvinnelinjen til Holzweiler, og har fokusert på å skape en kolleksjon med gode basisplagg og dyreprint med en vri. Foto: Stella Vaage, Celine I. Aagaard. 

 - Vi synes det er viktig med gode kvaliteter i plaggene, og bruker blant annet ull, kasjmir og silke, sier Maria.

Les også: Slik styler Maria Skappel seg til sommerfest

image: Maria Skappel designer klær med kjæresten

FOR HAN: Herrelinjen er foreløpig mindre enn kvinnelinjen, men inneholder nøkkelplaggene for herre-høsten. Foto: Stella Vaage, Celine I. Aagaard. 

Sjekk KKs store årshoroskop!