Maria Skappel

Maria Skappel er STYLEmags nye blogger

Vi stilte skjønnheten noen spørsmål om bloggen, rollen som forbilde og feststil.

Maria Skappel er STYLEmags nye blogger
Publisert
Sist oppdatert

Maria Skappel, Bik Bok-designer, modell, småbarnsmamma og nylig gründer med søsteren Marthe med nettbutikken Skappelgenseren, er STYLEmags nye blogger.

Skappel har blogget i over tre år og forteller at hun begynte fordi hun trengte en måte å holde seg oppdatert på mote mens hun hadde permisjon med sin første datter.

- Bloggen min startet som en ren moteblogg, men den har utviklet seg til å bli mer enn livsstilsblogg der jeg deler alt fra inspirasjon, tips, outfitbilder til oppskrifter og innblikk i min lille verden, sier hun.

Det var STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard som lurte på om hun kunne tenke seg en plass på nettsiden.

- Jeg får lov til å fortsette å blogge som før, og STYLEmag er et supert sted å ligge, så jeg føler meg faktisk litt beæret. Det er gøy å være med fra starten av, sier Skappel.

Maria Skappel er STYLEmags nye blogger

CELINE OG MARIA: Skappel med STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard. Foto: Privat

VIL INSPIRERE For henne er  det viktig å inspirere folk på en sunn og god måte, og gjør sitt for å ikke fremstille seg selv som et glansbilde.

- Jeg er ingen "fotballfrue" og jeg er ikke perfekt. Jeg synes veldig mange bloggere fremstiller seg selv veldig glossy. Jeg har en genuin interesse for klær og mote, og jeg kler meg i det jeg synes er kult. Men jeg er like mye meg med håret i en ball, med en tykk ullgenser og raggsokker på når det er kaldt.

Skappel er klar over makten og påvirkningskraften bloggere etterhvert har fått, og er selv opptatt av å være ærlig mot leserne sine: anbefaler hun noe er det fordi hun har testet det, liker det og ønsker å dele sin erfaring, ikke fordi noen har betalt henne for å ha en mening. 

-  Alt i alt håper jeg vel bare at jeg kan være et sunt forbilde for de som trenger noen å se opp til.

DEN LILLE SORTE Stilmessig går hun mye i lag på lag, og vintergarderobens fargepalett består hovedsakelig av sort, gjerne i ulike nyanser for å gjøre antrekket mer spennende.

- Det blir mye jeans, men også skjørt og strømpebukser. Tykke ullgensere til hverdags og litt glitter og stas til fest! 

Skappel går for klassikere når hun skal pynte seg.

- Jeg er kanskje kjedelig, men jeg liker den lille sorte jeg! Enten en fin blondevariant som en fantastisk Dagmar-kjole jeg har sett eller en paljettvariant som glinser litt mer, for eksempel fra Gestuz. Jeg hadde gledet meg til å kle meg litt Balmain-inspirert, med sort, perler og strass kombinert, men jeg er litt usikker nå når alle går for det. Man blir fort lei av trender som gjør mye ut av seg, og dette jobbet vi  med på Bik Bok for et halvt år siden, så det er kanskje derfor. På den annen side så er det jo stas med perler, glitter og paljetter på fest så vi får se!

- Hva er på ønskelisten din?

Jeg ønsker meg Dagmar kjolen jeg nevnte over, det nye kameraet Canon Eos M og en sort stol fra Eames!

Sjekk ut de andre STYLEmag-bloggerne: Fashioncherry, Lilisfashion, Polliani og Ele-ista!

Maria Skappel er STYLEmags nye blogger

LIVSSTIL: Skappels blogg begynte som en moteblogg, men har utviklet seg til å bli en livsstilsblogg der hun deler antrekksbilder, oppskrifter og små innblikk i hverdagen. Foto: Privat

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer