Høye kvinner:

Marianne lager bukser for kvinner opptil 195 cm!

- Det finnes et brennende behov som vi ønsker å dekke.

EGNE STØRRELSER: Marianne Høst er designer for både herre og kvinne i MediumTall, som satser på klær for høye og lange. Foto: MediumTall
EGNE STØRRELSER: Marianne Høst er designer for både herre og kvinne i MediumTall, som satser på klær for høye og lange. Foto: MediumTall Vis mer
Publisert

Passform på klær er en evig utfordring. Innlysende nok, når størrelsessystemet for klær er såpass snevert sammenlignet med variasjonen i kropper der ute. Kanskje utrolig at vi fortsatt forholder oss til en enkel rekke tall og bokstaver når det kommer til klær?

Nylanserte, norske MediumTall går inn for å utfordre det tradisjonelle størrelsessystemet. De synes ikke det burde være så vanskelig for de høyeste av oss å finne klær som passer.

- Jeg tror alle kan kjenne seg igjen i at det kan være vanskelig å finne klær som sitter som de skal. Det er en ekstra driver og motivasjon å oppleve hvor engasjerte de høye kvinnene er etter å finne fine og moderne plagg som passer. Det finnes et brennende behov som vi ønsker å dekke, sier Marianne Høst, designer i MediumTall, til KK.

- Noe som sitter, uansett fasong

Det norske merket har laget klær for lange menn i syv år, og kunne på starten av året annonsere at de nå også omfavner kvinner. Klesdesigner Høst er i spissen når det kommer til både herre- og kvinnekolleksjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer