Bli Ny

Marie ble ny med KK!

Marie var lei av sine for store gensere, og ville bytte dem ut med mer stilige plagg.

BLI NY: Marie ble ny med KK! Foto: Astrid Waller
BLI NY: Marie ble ny med KK! Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er lei min egen klesstil og synes det er utfordrende å finne plagg jeg trives i. Jeg håper at denne dagen vil gi meg tips og inspirasjon til en ny garderobe med freshe klær jeg kan være tilfreds med. Min stil vil jeg beskrive som helt vanlig og kjedelig. Jeg kler meg mye i litt for store overdeler, ofte hettegensere. Og det går mye i grått og svart. Det kan bli litt tamt, så jeg ønsker å sprite opp garderoben min. Av stilikoner liker jeg stilen til Kari Traa. Hun har en fargerik og sporty stil som gjør meg glad.

LES OGSÅ: Kari Traa: - Vi kjente alle på den tomme plassen ved bordet

- Hverdagen min består av alt fra trening til turer og sosiale sammenkomster, og jeg ønsker meg antrekk som passer til de ulike anledningene. Vil kle meg fint til alt fra møte med venner til byturer og mer sporty settinger. Jeg har fibromyalgi, så kondisjonstrening demper smertene, pluss at jeg prøver å gå ned i vekt.

LES OGSÅ: - Ellen føler skam over å ha fibromyalgi

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

- Av makeup bruker jeg maskara til hverdags og et lag pudder til fest. Jeg foretrekker en rask og naturlig makeup, men er åpen for å teste ut mer i dag. Som person er jeg positiv, blid og fornøyd. For meg er det viktig å se andre og ta vare på de rundt meg. De fineste komplimentene jeg har fått er at jeg er har et fint smil og er snill.

Slik får du stilen!

Stylist Afaf Ali ville skape en lang silhuett, og gikk derfor for en kjole som er nesten fotsid. Med et belte i livet får Marie fram midjen og figuren sin på en flatterende måte! Under kan du se hvordan frisøren Cecilie Aksnes og makeupartist Kim Hong Luong ga henne en lekker klipp og en flott sminke.

SLIK GJØR DU SMINKEN:
Marie bruker 10 minutter på badet, så vi viste henne en kjapp og fin makeup.

  1. De aller fleste kler kalde farger på brynene. Tegn fra midten og ut, og svakere fra midten og inn mot nesen. Gre gjennom brynet for et mer naturlig resultat.
  2. Hvis du vil gi øynene det lille ekstra, er punktvipper et smart triks. Sett på et par stykker ytterst for å løfte øynene.
  3. Bruk et pudder som er to nyanser mørkere enn huden din. Lag trutmunn og legg pudderet der kinnene trekkes inn. Marie har fine kinnbein, og jeg vil fremheve dem enda mer.

SLIK GJØR DU HÅRET:
Marie har et flott hår, og ønsket seg en frisyre som er lett å fikse til både hverdag og fest. 

  1. Marie kler en lengde som legger seg litt nedenfor kragebenet. Vi klippet det opp i flere lag slik at hun får mer bevegelse i det. Vi graderte det også i front fra munnviken, noe som passer ansiktsformen hennes.
  2. Til vanlig har hun pleid å rette det ut. Ved å krølle eller bølge det får hun et mykere uttrykk.
  3. En sjokoladebrun farge får fram de fine, blå øynene hennes og gir henne glød i ansiktet. Noen lyse striper gir mer liv til fargen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer