Marte Bratberg:

Marte Bratberg deler sine morgenrutiner

- Skulle ønske jeg kunne si at søvn er mitt beste skjønnhetstips, men det er mer et tips til meg selv.

MARTE BRATBERG: Til tross for at alarmen ringer 05:05, ser radiovert Marte Bratberg alltid like duggfrisk ut! Foto: Privat
MARTE BRATBERG: Til tross for at alarmen ringer 05:05, ser radiovert Marte Bratberg alltid like duggfrisk ut! Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hjemme hos meg ringer klokka 06:30, men blir fort flytta på til 07:30. Deretter bærer det til badet hvor radioen blir skrudd på og stemmen til Marte Bratberg og hennes kollegaer i Morgenshowet på NRJ tar seg av snakkinga fram til jeg selv klarer å våkne opp.

- Men, hvordan ser egentlig din morgen ut, Marte Bratberg?

- Kaos! Jeg slumrer alltid fra 05:05 til cirka 05:35 og har alltid dårlig tid. Jeg legger frem klær dagen før, så det er i det minste i orden. Så er det inn på badet hvor det blir en kattevask og rask rens av fjeset.

B-MENNESKE: Aller helst skulle Marte Bratberg brukt hver morgen på å dra seg i senga - gjerne med en kopp kaffe. FOTO: Privat
B-MENNESKE: Aller helst skulle Marte Bratberg brukt hver morgen på å dra seg i senga - gjerne med en kopp kaffe. FOTO: Privat Vis mer

- Deretter er det rask farging av bryn og en dæsj med solpudder og ut av døren 05:49.

- Er en morgen hjemme hos deg i helgen annerledes?

- Haha, 100 prosent! Jeg er egentlig et B-menneske og elsker å dra meg i sengen - gjerne med en kaffe. Frokost er mitt favorittmåltid, så jeg liker å bruke god tid på å lage noe ordentlig som en omelett, pannekaker eller speilegg. Og det skal IKKE stresses.

LES OGSÅ: 4 ting frokosten din alltid bør inneholde

IKKE STRESS: Selv om hun helst vil ta det med ro på morgenen, blir Marte sliten av å slappe av. - Veldig spesielt - jeg vet, sier radioverten. FOTO: Privat
IKKE STRESS: Selv om hun helst vil ta det med ro på morgenen, blir Marte sliten av å slappe av. - Veldig spesielt - jeg vet, sier radioverten. FOTO: Privat Vis mer

Martes hudpleierutine består av en ansiktsrens fra Dermalogica (special cleansing gel), Biotherm sin «aquasource» som serum og hudkrem.

- I tillegg er jeg stor fan av ansiktsmasker og ansiktsskrubb. Det bruker jeg sporadisk. Nå har jeg akkurat testet «Be berry sassy face scrub cranberry + Bamboo» - den likte jeg!

- Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- Skulle ønske jeg kunne si søvn, men det er mer et tips til meg selv. MEN, jeg har en ny primer jeg har trua på. Vi vil alle ha glød i disse dager sant? Denne føler jeg gir meg det, den heter «Guerlain L’or», som jeg bruker før foundation, også skal sminken sitte bedre og blir jevnere (sa de på butikken).

Vi tar imot Martes hudpleietips med åpne armer, men vi vil også gjerne vite hvordan hun får så glansfullt og fint hår. Det er jo virkelig englehår! Kanskje ikke så rart når hårproduktene hun bruker kommer fra en «Angel»-serie.

- Jeg striper det litt lysere og klipper meg hver sjette uke, men bare LITT. Jeg har angst for kort hår. I tillegg bruker jeg Kevin Murphys Angel-serie.

ANGST FOR KORT HÅR: Det vakre håret til Marte klippes hver sjette uke, men bare litt! FOTO: Privat
ANGST FOR KORT HÅR: Det vakre håret til Marte klippes hver sjette uke, men bare litt! FOTO: Privat Vis mer

Hadde dagen min begynt 05:05 hver morgen, kan jeg love deg at mye av fritiden kom til å bli tilbragt på sofaen. Men for Bratberg er det fullt kjør om dagen.

- Jeg er ekstrovert og får energi av å være med andre, og blir sliten av å slappe av. Veldig spesielt - jeg vet.

Nylig slapp hun en podcast sammen med moteprofilen Janka Polliani. Den har raskt blitt en av landets mest populære. Men nå er hun klar for nok en utfordring!

- Dansing gjør meg glad, så jeg har meldt meg på et salsakurs som starter denne uken. Jeg er litt redd, men veldig spent!

LES OGSÅ: Ble kalt usunt forbilde - slik svarer Janka Polliani på kroppskritikken

DETTE GJØR HENNE GLAD: Marte forteller at venner, familie musikk, mat og dans gjør henne glad. FOTO: Privat
DETTE GJØR HENNE GLAD: Marte forteller at venner, familie musikk, mat og dans gjør henne glad. FOTO: Privat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer