Bli ny:

Marthe ble ny med KK: fikk en røff og kortere klipp

Marthe er lei olabukser og ensfargede overdeler, og ønsker seg inspirasjon til en feminin hverdagsgarderobe.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg håper å få hjelp til å finne klær som passer en aktiv og ungdommelig dame som er ferdig med sin siste svangerskaps- og ammeperiode. Til hverdags kler jeg meg enkelt, som oftest i dongeri og en ensfarget topp. På jobb blir det mye joggebukser og behagelige klær, ­siden jeg er gymlærer i tillegg til å undervise i flere andre fag. Nå har jeg en liten baby, og det siste plagget jeg kjøpte, var en ­amme-onepiece.

Jeg elsker kjoler, men nå er de fleste fortsatt for små. Jeg drømmer om en avslappet, men samtidig stilig garderobe. Pia Tjelta har en feminin og enkel stil som jeg liker godt. Det jeg er mest fornøyd med kles­messig, er at jeg bruker rosa klær, i tillegg til mye grått, blått og svart. Jeg ønsker meg ­inspirasjon til hverdagsgarderoben.

Jeg har min naturlige hårfarge, og til vanlig bruker jeg ikke sminke. Til fest kan jeg sminke meg litt, men i hovedsak blir det kanskje maskara i tillegg farge på øye­brynene.

Den fineste komplimenten jeg har fått, var da jeg som 12–13-åring fikk høre at jeg hadde sexy legger. Og det tror jeg fortsatt på den dag i dag, hehe!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer