Bik Bok

Mary-Kate og Ashley skapte hysteri!

Mary-Kate og Ashley Olsen skapte hysteri og trafikkkaos da de ankom Bik Bok i Karl Johans gate for å lansere sin kolleksjon!

Mary-Kate og Ashley skapte hysteri!
Publisert
Sist oppdatert

Det var ikke heten som tok pusten fra unge moteinteresserte damer i dag, men verdens mest omtalte tvillinger, Mary-Kate og Ashley Olsen (27), som var i Oslo i dag for lanseringen av sin kolleksjon for kleskjeden Bik Bok. 

Les også: Slik er Mary-Kate og Ashleys kolleksjon for Bik Bok

Enkelte fans hadde sovet i kø for å sikre seg et glimt av moteikonene, og deres unike kolleksjon som ble lansert i Bok Bok-butikker klokken 17.00 i dag. 

Mary-Kate og Ashley skapte hysteri!

POPULÆRT: Jenter hadde samlet seg utenfor Bik Boks butikk i Karl Johans gate for å få et glimt av Olsen-tvillingene og et plagg fra kolleksjonen. Det store oppmøtet skapte trafikkaos. Foto: Julie Kase. 

Kolleksjonen, som gjenspeiler tvillingenes unike stil har fått stor mediedekning og skapt hype i sosiale medier. Det var stor etterspørsel etter plaggene, som tvillingsøstrene eksklusivt har designet for Bik Bok i et limitert opplag. STYLEmag var selv på plass for å sikre seg plagg fra kolleksjonen. 

 - Skinnjakken og ikke minst skjerfet som Ashley bar under lanseringen ble revet bort på Karl Johan, og også basic-plaggene gikk unna, for de av fansene som hadde litt midre å rutte med, forteller sjefredaktør Celine I. Aagaard. 

Mary-Kate og Ashley skapte hysteri!

MOTEIKONER: Olsen-tvillingene har vært i rampelyset helt fra de var babyer, og er nå mest kjent for sin sans for mote og sitt arbeid som designere. Foto: Celine I. Aagaard. 

Les også: Dette er redaksjonens favoritter fra Olsen-tvillingenes kolleksjon for Bik Bok

Kun de 50 første oppmøtte fikk muligheten til å få signert sitt shoppingnett, og Mary-Kate og Ashley både pratet og smilte hjertelig til alle. De vinket også til de som ikke fikk plass ved signeringsbordet, men som beskuet signeringen fra andre etasje i Bik Bok-butikken på Karl Johan.

Mary-Kate og Ashley skapte hysteri!

SIGNERING: Tvillingene signerte shoppingbagene til de 50 første som shoppet fra kollekjsonen, men tok seg også tid til å vinke til de som ikke var blant de heldige som fikk møte dem. Foto: Celine I. Aagaard. 

Etter seansen bar det ut bakveien og inn i en svart van for tvillingene, og fansen kastet seg over bilen i ekstase. 

Mary-Kate og Ashley skapte hysteri!

TRAFIKKAOS: Det brøt ut kaos og hysteri i gatene da Olsen-tvillingene forlot lanseringen for sin Bik Bok-kolleksjon tidligere i dag. 

 - Det har vært stort trykk i alle butikkene, og vi er meget fornøyde med samarbeidet hele veien. Jentene har vært veldig samarbeidsvillige, og det har vært fantastisk å jobbe med dem, og ha dem her i Norge, forteller markedsdirektør i Bik Bok, Rene Høgsted som sørget for at jentene kom seg videre til Gardermoen, med retning Arlanda etter Oslo-lanseringen. 

 - Nå venter lansering i Stockholm i morgen, før vi skal avslutte siste del av den tredje kolleksjonen med et møte i New York, røper han. 

Nøyaktig hvor mange av plaggene som ble revet bort vet Bik Bok først i morgen, men store deler av kolleksjonen er utsolgt. For de som ikke fikk sikret seg plagg fra Mary-Kate og Ashleys Bik Bok-kolleksjon, har du fortsatt muligheten. Tvillingene har nemlig samarbeidet med Bik Bok om to andre kolleksjoner.

Den andre kolleksjonen kommer allerede i uke 43, og den tredje skal være i salg første uken i desember.

Bik Bok hadde fløyet inn både utenlandske bloggere og magasiner som danske Cover, og i følge Bik Bok, skal det ha vært omlag 500 moteinterreserte jentet innom butikken i Karl Johan i dag.


 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer