Maskara

Maskarateknikken som gir volum, fylde OG lengde

Har du hørt om «The Roll»?

Foto: Shutterstock / Serg Zastavkin
Foto: Shutterstock / Serg Zastavkin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor irriterende er det ikke når én maskara lover deg fylde, én gir lengde, mens en annen skal gi vippene volum? Det føles som om vi aldri kommer til å finne en som har absolutt alt. Derfor må vi ty til andre løsninger. Da KK.no møtte sminkemerket Youngbloods makeupartist - Daniel Chavez, delte han noen supersmarte triks til hvordan du kan få fylde, lengde og volum ved å bruke maskaraen du allerede har hjemme! 

Øverst i saken kan du se en video hvor Daniel deler sine aller beste tips! Har du hørt om «The Roll» for eksempel? Det hadde ikke vi heller - og det er jo så genialt! Klippet er på engelsk, men du kan finne alle tipsene under. For flere videoer, sjekk ut YouTube-kanalen vår HER.

Slik gjør du

1. Det første trikset Daniel viser frem kaller han for «opp, dytt, ut». Her tar du maskarakosten din, som har nok av maskara på seg, og begynner som du alltid gjør.2. Deretter bruker han maskaraen som blir igjen på tuppen av kosten til å dytte det på vippene. Dette gir vippene ekstra volum.3. Til slutt bruker han kosten til å dra vippene utover slik at øynene ser større ut.4. Dersom du har lyst på enda mer volum (vi snakker skikkelig fylde), så legger du børsten oppe på vippen og ruller de til fylde. Dette trikset kaller han «The Roll». Dette må du bare se. Spol fram til 2:00 i videoen og han viser deg resultatet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer