Leppestift

Med denne får du perfekt leppestift

Sjekk hvorfor den er så smart!

USYNLIG: Denne kjekke fettstiften hjelper å holde fasongen på leppene dine. Det finnes mange varianter på parfymeriene. Foto: Cecilie Leikanger
USYNLIG: Denne kjekke fettstiften hjelper å holde fasongen på leppene dine. Det finnes mange varianter på parfymeriene. Foto: Cecilie Leikanger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Yndige lepper med glinsende gammelrosa leppestift eller sensuelle lepper i kraftig bordeux!

Uansett hvilke leppestift du velger har du lyst til at leppene skal være så perfekte som mulig.

Ikke bare det, har du begynt å få linjer på overleppen er det jo veldig irriterende når leppestiften begynner å «blø», altså skli ut i kantee. 

Leppekanten blir ikke lengre markert og sensuell, men får heller en rad med vertikale, fargede striper.

LES OGSÅ: Juks deg til lengre vipper

Lipliner er et supert verktøy for å få så jevn leppestift som mulig. Det er i alle fall et must når du går for fargetette leppestifter i kraftige farger som rødt, plomme og rosa.

Alle ujevnheter og skjevheter som vi alle har synes nemlig veldig godt når du markerer med en kraftig farge, og en lipliner retter effektivt opp i det.

Men det er ikke alle som liker den veldig markerte og perfekte streken som en lipliner gir. Ikke bare det, men ikke alle konsistenser på leppestiftene krever i utgangspunktet en lipliner.

LES OGSÅ: Triks deg til større lepper

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer