Leppestift

Med denne får du perfekt leppestift

Sjekk hvorfor den er så smart!

USYNLIG: Denne kjekke fettstiften hjelper å holde fasongen på leppene dine. Det finnes mange varianter på parfymeriene. Foto: Cecilie Leikanger
USYNLIG: Denne kjekke fettstiften hjelper å holde fasongen på leppene dine. Det finnes mange varianter på parfymeriene. Foto: Cecilie Leikanger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Yndige lepper med glinsende gammelrosa leppestift eller sensuelle lepper i kraftig bordeux!

Uansett hvilke leppestift du velger har du lyst til at leppene skal være så perfekte som mulig.

Ikke bare det, har du begynt å få linjer på overleppen er det jo veldig irriterende når leppestiften begynner å «blø», altså skli ut i kantee. 

Leppekanten blir ikke lengre markert og sensuell, men får heller en rad med vertikale, fargede striper.

LES OGSÅ: Juks deg til lengre vipper

STØRRE LEPPER: Lipliner er også et perfekt verktøy til å forstørre leppene. Men husk at det vare er snakk om et par milimeter. Foto: Astrid Waller
STØRRE LEPPER: Lipliner er også et perfekt verktøy til å forstørre leppene. Men husk at det vare er snakk om et par milimeter. Foto: Astrid Waller Vis mer

Lipliner er et supert verktøy for å få så jevn leppestift som mulig. Det er i alle fall et must når du går for fargetette leppestifter i kraftige farger som rødt, plomme og rosa.

Alle ujevnheter og skjevheter som vi alle har synes nemlig veldig godt når du markerer med en kraftig farge, og en lipliner retter effektivt opp i det.

Men det er ikke alle som liker den veldig markerte og perfekte streken som en lipliner gir. Ikke bare det, men ikke alle konsistenser på leppestiftene krever i utgangspunktet en lipliner.

LES OGSÅ: Triks deg til større lepper

Usynlig liner

Løsningen er en klar lipliner som ikke synes i det hele tatt. Den hjelper på blødende lepper, gir en jevn leppekant uten å være markert og du kan bruke den på absolutt alle type leppeprodukter.

De fleste av skjønnhetsmerkene har slike gjennomsiktige liplinere, og du kan få tak i dem på de fleste parfymerier og nettbutikker. 

Selv lipglosslepper har nytte av den gjennomsiktige vidunderlineren. Glossen holder seg bedre på plass, spesielt en fordel hvis glossen har litt farge.

Det er bare en liten bakdel, du kan ikke bruke den til å perfeksjonere leppene etter at du har påført leppestiften slik du kan med en farget lipliner.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer