Bli Ny Med Kk

Med glimt i øyet

- Kan dere gjøre meg ny, strålende og feminin? Skrev Tanja. Det kunne vi.

Med glimt i øyet
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin. Hår: Alex Frisør v/Elisabeth. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATA
Navn: Tanja Aune
Alder: 37
Bosted: Tønsberg
Sivil status: Singel
Yrke: Sykepleier
Høyde: 172 cm
Størrelse: 38
Interesser: Hage, venner og tai chi

Når jeg ser på fra BBC, Motepolitiet og KKs Bli ny-reportasjer, virker det så enkelt. Men i praksis er det vanskelig, sukker Tanja. – Med lønningsposen i bakhånd går jeg full av pågangsmot fra butikk til butikk, alt fra billigkjeder til eksklusive forretninger. Men jeg finner ikke noe jeg er fornøyd med. Går inn i enda en forretning med stor fortvilelse, og innser at jeg trenger assistanse.

Ekspeditrisen spør om jeg trenger hjelp, og jeg svarer at jeg har problemer med å finne noe som kler meg. Hun svarer «du kan jo gå med alt». Fortvilelsen blir ikke akkurat mindre, og jeg går ... Vårt tips er å ta en titt før lønning, og spørre om plagget kan henges av, eller om du kan betale en liten sum på det og hente det ved neste lønning. Bortsett fra det synes vi ekspeditrisen har et poeng. Tanja har ingen figurproblemer. Så vi hadde ingen problemer med å finne antrekk som gjorde henne feminin og flott.

Antrekket Tanja har på seg på bildet i toppen består av en svart kroppsnær kåpe som er dobbeltspent og har markering i midjen (kr 1000). Bukser med rette bein (kr 300, begge fra KappAhl). Skjerf (kr 80, Popin) og håndveske (kr 250, KappAhl) med vedheng (kr 200, Arts & Crafts). Høye støvler med snøring (kr 1300, Björn Borg).

KLESTIPS
Tanja bør passe på at hun bruker klær som får fram fasongen på kroppen, og velge myke kvaliteter som gir et feminint preg. Når det gjelder stilen hun velger å gå med, er valgene mange. Med den nye frisyren er hun nå mer definert i stilen og har derfor lettere å finne klær som passer. Finn plagg som den svarte kåpen, som gir en flott silhuett og passer perfekt. Bruk sko med hæler for å få fram en feminin gange. Høyhælte sko og støvletter helper til med å få en god, rak holdning.

SMINKETIPS
Brynene er nappet i fasong og forsterket i fargen med en øyebrynsskygge. Den legges på med pensel og er lettere å få naturlig enn med øyebrynsblyant. Øynene ble «varmet opp» med en gullfarget skygge på lokket og en varm brun i globelinjen. Kajal langs vippekanten oppe og nede og maskara i brunsvart, som gir et mykere blikk enn svart. Rouge på kinnbeina, og leppene tegnes med en lipliner og fylles med lipgloss i en varm rødtone.

HÅRTIPS
Den nye frisyren gjør Tanja mer typete, og den løfter ansiktet. Håret er klipt så det får fram den naturlige fallen, og gjør det lett å stelle etter vask. En skrå lugg, som også kan legges bak øret, gjør frisyren lett å variere. Hårfargen er endret til en varm fargeskala, noe som gir mer farge til Tanjas ansikt. Fargene i håret er lagt for å oppnå spill og kontraster i frisyren.
FØR: Tanjas hår var uten noen spesiell fasong. Frisøren tok grep.
FØR: Tanjas hår var uten noen spesiell fasong. Frisøren tok grep. Vis mer
ETTER: - Jeg føler meg vel, og har faktisk fått god hjelp i klesbutikker etter fornyelsen.
ETTER: - Jeg føler meg vel, og har faktisk fått god hjelp i klesbutikker etter fornyelsen. Vis mer
Langt kjede (kr 700, Arts & Crafts).
Langt kjede (kr 700, Arts & Crafts). Vis mer
Brun, lang strikkekjole med spagetti-stropper (kr 400, Benetton) over en langermet genser med knappestolpe og krage (kr 800). Lang strikkejakke over (kr 1595, begge Sophie Faroh) og støvler med snøring bak (kr 1895, Geox). Klokke (kr 800) og armbånd (kr 360, begge Arts & Crafts). Stor skinnbag (kr 2895, Enzo Poli).
Brun, lang strikkekjole med spagetti-stropper (kr 400, Benetton) over en langermet genser med knappestolpe og krage (kr 800). Lang strikkejakke over (kr 1595, begge Sophie Faroh) og støvler med snøring bak (kr 1895, Geox). Klokke (kr 800) og armbånd (kr 360, begge Arts & Crafts). Stor skinnbag (kr 2895, Enzo Poli). Vis mer
En lang, strikket genser med hette og knappestolper (kr 2885, Hunkydory) til smale kordbukser (kr 300, Popin) og snørestøvler i semsket skinn (kr 1100, Björn Borg). Skjerf i halsen (kr 200, Mexx) og stor veske (kr 300, Zack).
En lang, strikket genser med hette og knappestolper (kr 2885, Hunkydory) til smale kordbukser (kr 300, Popin) og snørestøvler i semsket skinn (kr 1100, Björn Borg). Skjerf i halsen (kr 200, Mexx) og stor veske (kr 300, Zack). Vis mer
Trendy mønstrede sneakers (kr 700, Björn Borg).
Trendy mønstrede sneakers (kr 700, Björn Borg). Vis mer
Tykt, langt skjerf for kalde høstkvelder (kr 170, KappAhl).
Tykt, langt skjerf for kalde høstkvelder (kr 170, KappAhl). Vis mer
Ring med brune steiner (kr 420) og øredobber i samme design (kr 315, Swatch).
Ring med brune steiner (kr 420) og øredobber i samme design (kr 315, Swatch). Vis mer
Semskede hansker som en frisk fargeklatt (kr 400, Gant).
Semskede hansker som en frisk fargeklatt (kr 400, Gant). Vis mer
Pumps med tykk tresåle, høstens må-ha (kr 800, Bianco).
Pumps med tykk tresåle, høstens må-ha (kr 800, Bianco). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer