Meghan Markle:

Meghan Markle viste frem forlovelsesringen i denne kåpen

15 minutter senere krasjer nettbutikken.

FORLOVET: Prins Harry og Meghan Markle møter pressen for første gang etter forlovelsen. Foto: Scanpix
FORLOVET: Prins Harry og Meghan Markle møter pressen for første gang etter forlovelsen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I lang tid har ryktene svirret rundt prins Harry (33) og Meghan Markle (36). Paret møttes for ett og et halvt år siden og i høst begynte flere å spekulere i om de to hadde tatt forholdet et steg videre. Og nå er det blitt bekreftet: Meghan Markle og prins Harry er forlovet!

Paret klarte å holde forholdet sitt skjult i lang tid før de for noen måneder siden tok sine første steg ut i offentligheten sammen. 27. november annonserte Kensington Palace at de to nå er forlovet og at de skulle møte pressen for bilder og intervju senere på dagen. Både prinsen og Markle strålte mens de gikk mot blitzregnet.

Skuespilleren hadde på seg en grønn, knelang kjole uten ermer, beige sko fra Aquazzura og en hvit kåpe fra Line the Label. Det kanadiske merket som har laget kåpen merket stor aktivitet etter at 36-åringen kom ut i den hvite kreasjonen. Nettbutikken deres skal faktisk ha krasjet i løpet av de første 15 minuttene mens de møtte pressen.

Se det første intervjuet med prinsen og den kommende hertuginnen nederst i saken!

LES OGSÅ: Slik blir Meghan Markles brudekjole

POPULÆR KÅPE: Etter at Meghan Markle møtte pressen i denne hvite kåpen, krasjet nettbutikken til designeren som har laget den. Foto: Scanpix
POPULÆR KÅPE: Etter at Meghan Markle møtte pressen i denne hvite kåpen, krasjet nettbutikken til designeren som har laget den. Foto: Scanpix Vis mer

Klær som blir brukt ved spesielle anledninger av store kjendiser har en tendens til å bli raskt utsolgt. Husker du da Melania Trump holdt sin kontroversielle tale under «the Republican National Convention»? Se video og les saken her. Men mens 46-åringen holdt talen sin, var det noe annet som tok oppmerksomheten fra henne. Nemlig kjolen hun hadde på seg! Ifølge Fashionista skal nemlig den hvite kreasjonen med puffermer fra Roksanda ha blitt utsolgt på null komma niks via nettsiden Net-a-porter.

En talsperson for Trump skal ifølge WWD ha uttalt at Melania ikke har tatt i mot hjelp fra stylister, og at kjolen er kjøpt selv. Og dette er ikke hvilken som helst kjole! Prislappen ligger nemlig på nærmere 20.000 norske kroner. Dersom du ikke har lyst til å bruke så mye penger på en hvite kjole, noe som er veldig forståelig, men har lyst på en, bør du sjekke ut shoppingen under.

Meghan Markles kåpe er heller ikke billig, men heldigvis langt bedre enn 20.000 kroner! Kåpen fra Line the Label koster nærmere 5000 kroner, men ettersom det ikke er så lett å få tak i kåpen fordi nettbutikken fremdeles ikke fungerer, kan du ta en titt på noen enda mer budsjettvennlige alternativer under:

LES OGSÅ: Forlovelsesringen Harry ga til Meghan kan du ikke kopiere! Han har designet den selv og er laget av prinsesse Dianas diamanter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer