Givenchy:

Meghans brudekjoledesigner med ny kolleksjon

Disse kjolene kommer til å gjøre seg utmerket på rød løper!

GIVENCHY: Couture-kolleksjonen til Clare Waight Keller vil gjøre seg godt på rød løper. Foto: Scanpix
GIVENCHY: Couture-kolleksjonen til Clare Waight Keller vil gjøre seg godt på rød løper. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 fikk Clare Waight Keller (47) jobben som sjefdesigner for det franske motehuset Givenchy. Blant hennes første oppdrag ble å designe brudekjolen til hertuginne Meghan (36). En kjole som ga både Meghan og Waight Keller massiv oppmerksomhet.

Nå er Givenchy-designeren klar med ny kolleksjon. Denne uken viste hun frem couture-kolleksjonen for 2019, og det bugnet av kjoler som kunne blitt satt rett på den røde løperen. For selv om det er stor stas å se på selve designet, er det like gøy å forestille seg hvilke kjendiser som kommer til å bære kreasjonene.

LES OGSÅ: Motehus overrasket med modellvalg!

Det er på vinteren de røde løperne rulles ut oftest, men vi har blant annet Emmy Awards å se fram til i høst. Da kan det godt hende at vi får se noen av Clare Waight Kellers design på den røde løperen. Vi kunne nemlig se en rekke kjendiser bruker flere av kjolene under hennes couture-visning. Deriblant Cate Blanchett (49).

Under filmfestivalen i Cannes valgte Blanchett Givenchy ved flere anledninger, og vi ser ingen grunn til at det samarbeidet ikke skal fortsette. Blanchett går ofte for farger, og vi kan absolutt se for oss at hun ville gå for denne rosa og røde kreasjonen i nærmeste fremtid (se bilde under).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer