Givenchy:

Meghans brudekjoledesigner med ny kolleksjon

Disse kjolene kommer til å gjøre seg utmerket på rød løper!

GIVENCHY: Couture-kolleksjonen til Clare Waight Keller vil gjøre seg godt på rød løper. Foto: Scanpix
GIVENCHY: Couture-kolleksjonen til Clare Waight Keller vil gjøre seg godt på rød løper. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 fikk Clare Waight Keller (47) jobben som sjefdesigner for det franske motehuset Givenchy. Blant hennes første oppdrag ble å designe brudekjolen til hertuginne Meghan (36). En kjole som ga både Meghan og Waight Keller massiv oppmerksomhet.

BRUDEKJOLEN: Hertuginne Meghan stråler sammen med ektemannen prins Harry. Foto: Scanpix
BRUDEKJOLEN: Hertuginne Meghan stråler sammen med ektemannen prins Harry. Foto: Scanpix Vis mer

Nå er Givenchy-designeren klar med ny kolleksjon. Denne uken viste hun frem couture-kolleksjonen for 2019, og det bugnet av kjoler som kunne blitt satt rett på den røde løperen. For selv om det er stor stas å se på selve designet, er det like gøy å forestille seg hvilke kjendiser som kommer til å bære kreasjonene.

LES OGSÅ: Motehus overrasket med modellvalg!

CLARE WAIGHT KELLER: Designeren tar imot applaus etter couture-visningen. Foto: Scanpix
CLARE WAIGHT KELLER: Designeren tar imot applaus etter couture-visningen. Foto: Scanpix Vis mer

Det er på vinteren de røde løperne rulles ut oftest, men vi har blant annet Emmy Awards å se fram til i høst. Da kan det godt hende at vi får se noen av Clare Waight Kellers design på den røde løperen. Vi kunne nemlig se en rekke kjendiser bruker flere av kjolene under hennes couture-visning. Deriblant Cate Blanchett (49).

Under filmfestivalen i Cannes valgte Blanchett Givenchy ved flere anledninger, og vi ser ingen grunn til at det samarbeidet ikke skal fortsette. Blanchett går ofte for farger, og vi kan absolutt se for oss at hun ville gå for denne rosa og røde kreasjonen i nærmeste fremtid (se bilde under).

LES OGSÅ: Nå gjør dette Pretty Woman-plagget comeback!

CATE BLANCHETT: Skuespilleren (t.v.). brukte en kjole fra Givenchys SS18-kolleksjon under filmfestivalen i Cannes. Foto: Scanpix
CATE BLANCHETT: Skuespilleren (t.v.). brukte en kjole fra Givenchys SS18-kolleksjon under filmfestivalen i Cannes. Foto: Scanpix Vis mer
RØD LØPER-KLAR: Vi kan se for oss Cate Blanchett i denne Givenchy-kjolen til neste rød løper. Foto: Scanpix
RØD LØPER-KLAR: Vi kan se for oss Cate Blanchett i denne Givenchy-kjolen til neste rød løper. Foto: Scanpix Vis mer

Gigi Hadid (23) har gang på gang vist at hun liker kjoler som gjør litt ut av seg. Gjerne kjoler som har interessante utskjæringer. Det er derfor ikke helt usannsynlig at stylisten til Hadid, Mimi Cuttrell, kunne ha valgt denne oransje kjolen fra Givenchys couture-visning.

LES OGSÅ: Kanskje går Gigi Hadid for norsk design? Det har hun nemlig gjort før!

Meghans brudekjoledesigner med ny kolleksjon

Vi fikk virkelig flashback til 2014 da vi så denne kjolen under Givenchy-visningen (se under til høyre). Både Kim Kardashian (37) og Kanye West (41) deltok på Met-gallaen det året, og Kim hadde valgt en blå kreasjon med markert midje. Kjolen hadde en hjerteformet utringning og til antrekket valgte Kardashian sorte, høye hæler og bling i ørene.

I dag hadde nok reality-stjernen gjort antrekket litt røffere. Hun bruker tross alt mye av designet til ektemannen Kanye. Men du skal ikke se bort ifra at Kardashian kjenner på nostalgien når hun ser denne Givenchy-kjolen.

2014 vs 2018: Kanskje velger Kim Kardashian kjolen som ligner på en hun har brukt før? Foto: Scanpix
2014 vs 2018: Kanskje velger Kim Kardashian kjolen som ligner på en hun har brukt før? Foto: Scanpix Vis mer

Olivia Wilde (34) er ikke redd for hverken dype utringninger eller glitter og paljetter. Derfor mener vi denne kjolen fra visningen (se under til høyre) vil være midt i blinken for skuespilleren. Skulle det skje, kan det godt hende Wilde lar jakken henge igjen.

Det har seg nemlig sånn at designere ofte endrer litt på kjolen, dersom hun som skal bære den ønsker det. Det er nok ikke det morsomste for en designer å endre på designet sitt, men ofte er det bare småting som gjøres. Som for eksempel å ta bort visse styling-elementer - som denne jakken.

OLIVIA WILDE: Kan du se for deg skuespilleren i denne kjolen (t.v.)? Foto: Scanpix
OLIVIA WILDE: Kan du se for deg skuespilleren i denne kjolen (t.v.)? Foto: Scanpix Vis mer

Ingen rød løper uten en klassisk, sort kjole. Julia Roberts (50) har i det siste falt for sorte antrekk, så vi kan se for oss at denne Givenchy-kjolen vil falle i smak. Detaljer som det ene ermet, beltet i midjen og de glitrende frynsene på siden gir antrekket det lille ekstra.

LES OGSÅ: Dette er kjendisenes nye favorittantrekk

JULIA ROBERTS: Skuespilleren er glad i sorte antrekk, så du skal ikke se bort ifra at denne kjolen (t.v.) blir å se på henne. Foto: Scanpix
JULIA ROBERTS: Skuespilleren er glad i sorte antrekk, så du skal ikke se bort ifra at denne kjolen (t.v.) blir å se på henne. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer