Melania Trump:

Melania Trump får massiv kritikk for skovalg, men var det egentlig fortjent?

Både medier og «Twitter»-brukere har omtalt reise-antrekket til førstedamen.

DONALD OG MELANIA TRUMP: Presidenten og førstedamen forlater Washington DC og setter kurs mot Texas.
DONALD OG MELANIA TRUMP: Presidenten og førstedamen forlater Washington DC og setter kurs mot Texas. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 25. august ble Texas truffet av orkanen «Harvey». Den amerikanske delstaten er preget av store skader, flom og tap av menneskeliv. Denne uken gikk president Donald Trump (71) og kona Melania (47) ombord «Air Force One» og fløy til katastrofeområdet i storbyen Houston. Dette har fått massiv oppmerksomhet i medier verden over, men grunnen til det er kanskje noe helt annet enn hva du tror. Psst: Nå tar kjendisene til sosiale medier for å uttrykke sin misnøye med president Donald Trump.

Fru Trump hadde nemlig hatt på seg en par skyehøye, spisse, sorte stiletthæler da hun skulle besøke oversvømte Houston. Skovalget kritiseres sterkt av både medier og «Twitter»-brukere som mener det hele var respektløst. Komiker og programleder Chelsea Handler (42) og skuespiller Zach Braff (42) er blant dem som har tatt til «Twitter» for å kommentere saken: «Melania drar til Houston med AF1 (Air Force One)... i stiletthæler», skriver Handler mens Braff «twitret»: «Melania som drar til et katastrofeområde i høye hæler er mitt Halloween-kostyme i år».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer