Mote Med Mening

Meningsfullt moteshow

Klar for fashion, funky jazz og glamorøse frisyrer? Sjekk ut Mote med Mening.

STOR SUKSESS IFJOR: Designeren TauleMøllers kule gule visning på catwalken under fjorårets Mote med mening-show var bare ett av mange høydepunkt. Foto: Claus Skålevik Christensen
STOR SUKSESS IFJOR: Designeren TauleMøllers kule gule visning på catwalken under fjorårets Mote med mening-show var bare ett av mange høydepunkt. Foto: Claus Skålevik Christensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Samtidig som moteukene ruller og går i Paris og Stockholm, kliner arrangementet «Mote med Mening» til for tredje gang nå på fredag.Dette er et trendshow der inntektene går til et godt formål. Denne gangen er det Kirkens Bymisjon som får pengene.Etter fjorårets suksess, med artister som Lisa Stokke, Mocci Ryen og Bella Capella, samt visninger med designerne TauleMøller og Anita Leer, satser den frivillige stiftelsen stort i år.Klikk her for å kjøpe billetter til showet.

Glamorøst program

På scenen vil artister som Great Garlic Girls, som for tiden er aktuelle med deres nye oppsetning «Starflight», den norske jazzvokalisten Hilde Marie Kjersem og den klassiske gruppen Cafè de Concert opptre.Det vil også være en trendvisning for våren og sommeren, med blant annet den danske designeren Ivan Grundahl, og senere på kvelden fyres discokulen opp med glade dj-er bak spakene. Pia Haraldsen er dessuten kveldens konferansier.
 • Les også: Kompiser kaster klærne til inntekt for Kirkens Bymisjon
 • Heftig hårshow

  På hårfronten er det også mye som skal skje denne kvelden. Frisørkjedene Olimb & Co. og Haute Coiffure Francaise skal vise sine kunster, samtidig som hårpleiemerket Davines har hentet inn frisørlegenden Tim Hartley for anledningen.Her vil du garantert bli inspirert til å jazze opp sveisen!

  Slik kommer du deg på festen

  Showet går av stabelen i den nyoppussede Posthallen i Oslo nå på fredag 30. januar.Dørene åpner klokken 20.00 og billettene koster 475 kroner.Klikk her for mer informasjon.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer