New York Fashion Week

Mens du sov: Dette har skjedd under New York Fashion Week

Alexander Wang overrasket med samarbeid, Hood By Airs bisarre visning, og Tommy Hilfiger inviterer til fest på brygga i New York!

NEW YORK FASHION WEEK: Mye har skjedd under moteuken i den amerikanske storbyen, og vi har oppsummert alt i denne saken! Foto: Rex Features
NEW YORK FASHION WEEK: Mye har skjedd under moteuken i den amerikanske storbyen, og vi har oppsummert alt i denne saken! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver eneste dag sitter jeg klar ved pc-en min for å se på de nye vårkolleksjonene som presenteres i New York i disse dager. Fashion Week er nemlig her, og «The Big Apple» serverer oss noen av verdens største designere som Alexander Wang, Proenza Schouler, Tommy Hilfiger, Oscar de la Renta, Ralph Lauren og Calvin Klein. På pulten min ligger en oversikt jeg har skrevet over når alle visningene går live. Men hver eneste sesong går jeg på akkurat samme smell. Her sitter jeg klar som et egg klokka 09.00, og så går det et par minutt før jeg innser at klokken ikke er det i USA helt ennå... 

I New York ligger de nemlig seks timer BAK oss, så mens vi sover holder motehusene på som fullt med visninger, fester og det som måtte være. Og denne helgen har vært intet unntak! Mye har skjedd i den amerikanske storbyen, og vi har samlet opp alt her for deg! Jason Wu, Alexander Wang, Victoria Beckham, Altuzarra og det mye omtalte klessmerket Self-Portrait hadde alle visninger denne helgen, og under finner du et utvalg fra kolleksjonene.

Overrasket med nytt samarbeid

Alexander Wang, som nylig forlot Balenciaga for å fokusere på sitt eget merke, overrasket alle med et samarbeid for Adidas under moteuken. I tillegg til å vise frem sin egne kolleksjon, hadde også Wang laget en sammen med det sporty merket. Han hadde også stelt i stand en ekstravagant konsert med artister som Tyga og Desiigner (mannen bak det MYE spilte sangen «Panda»), og kjendiser som Tinashe (23), Kylie Jenner (19) og Madonna (58) var til stede. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer