New York Fashion Week

Mens du sov: Dette har skjedd under New York Fashion Week

Alexander Wang overrasket med samarbeid, Hood By Airs bisarre visning, og Tommy Hilfiger inviterer til fest på brygga i New York!

NEW YORK FASHION WEEK: Mye har skjedd under moteuken i den amerikanske storbyen, og vi har oppsummert alt i denne saken! Foto: Rex Features
NEW YORK FASHION WEEK: Mye har skjedd under moteuken i den amerikanske storbyen, og vi har oppsummert alt i denne saken! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver eneste dag sitter jeg klar ved pc-en min for å se på de nye vårkolleksjonene som presenteres i New York i disse dager. Fashion Week er nemlig her, og «The Big Apple» serverer oss noen av verdens største designere som Alexander Wang, Proenza Schouler, Tommy Hilfiger, Oscar de la Renta, Ralph Lauren og Calvin Klein. På pulten min ligger en oversikt jeg har skrevet over når alle visningene går live. Men hver eneste sesong går jeg på akkurat samme smell. Her sitter jeg klar som et egg klokka 09.00, og så går det et par minutt før jeg innser at klokken ikke er det i USA helt ennå... 

I New York ligger de nemlig seks timer BAK oss, så mens vi sover holder motehusene på som fullt med visninger, fester og det som måtte være. Og denne helgen har vært intet unntak! Mye har skjedd i den amerikanske storbyen, og vi har samlet opp alt her for deg! Jason Wu, Alexander Wang, Victoria Beckham, Altuzarra og det mye omtalte klessmerket Self-Portrait hadde alle visninger denne helgen, og under finner du et utvalg fra kolleksjonene.

Overrasket med nytt samarbeid

Alexander Wang, som nylig forlot Balenciaga for å fokusere på sitt eget merke, overrasket alle med et samarbeid for Adidas under moteuken. I tillegg til å vise frem sin egne kolleksjon, hadde også Wang laget en sammen med det sporty merket. Han hadde også stelt i stand en ekstravagant konsert med artister som Tyga og Desiigner (mannen bak det MYE spilte sangen «Panda»), og kjendiser som Tinashe (23), Kylie Jenner (19) og Madonna (58) var til stede. 

STOR FEST: I anledning lansering av samarbeidet mellom Alexander Wang og Adidas, var det stelt i stand en skikkelig feiring i New York. Foto: Scanpix
STOR FEST: I anledning lansering av samarbeidet mellom Alexander Wang og Adidas, var det stelt i stand en skikkelig feiring i New York. Foto: Scanpix Vis mer

Tommy Hilfiger x Gigi Hadid

Supermodellen Gigi Hadid har i lang tid fristet oss med smakebiter på sosiale medier fra hennes samarbeid med den amerikanske designeren Tommy Hilfiger. Denne uken fikk vi se det hele sammen med hans kolleksjon for våren 2017 i New York. Det hele var lagt under temaet Tommy Pier, hvor hundrevis av gjester var invitert på en brygge med fest og moro. 

I kolleksjonen kunne vi se preget av Hilfiger gjennom hele visningen, men også at visse trender vi har sett tidligere i år fikk sin plass på catwalken. Vi snakker om den superpopulære hettegenser-bølgen og treningsdressen, eller track suit-en, som vi så hos blant andre Chloé forrige sesong. 

Bisarre sko hos Hood By Air

Merket Hood By Air byr ofte på litt mer spesielle kolleksjoner og visninger, og denne var intet unntak. Selv om modellene var stylet på en ganske så kreativ måte, og sminke og hår var noe du kanskje ikke ville valgt til hverdags, var det noe annet som stjal oppmerksomheten vår. Skoene som var brukt under visningen var nemlig så bisarre at de fortjener et eget avsnitt.

Altså, jeg vet ikke hvor jeg skal se. Hvilken vei er riktig? Det stemmer, skoene var nemlig doble, hvis det går an å si! Vi ble så nysgjerrige at disse må vi nesten få tak i så vi får prøvd. Kreativt, meeen det spørs om det ikke blir neste års vårskoinnkjøp.

HOOD BY AIR: Sjekk ut disse bisarre skoene! Foto: Scanpix
HOOD BY AIR: Sjekk ut disse bisarre skoene! Foto: Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer