Golden Globes 2020:

Meryl Streep måtte fikse kjolen til Helen Mirren

Helen Mirren fikk kjoletrøbbel under Golden Globes, men heldigvis var venninnen Meryl Streep i nærheten.

GOLDEN GLOBES: Helen Mirren fikk kjoletrøbbel under prisutdelingen. Foto: NTB Scanpix
GOLDEN GLOBES: Helen Mirren fikk kjoletrøbbel under prisutdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mye skjedde under årets Golden Globes-utdeling. Ja, en hel del priser ble delt ut, men som alltid skjer det andre spennende ting både på scenen og bak scenen.

På scenen sto komikeren Ricky Gervais (58). Han var nok en gang prisutdelingens vert, men poengterte at dette komme til å bli den siste gangen. Dermed valgte han å ta for seg hele Hollywood og komme med noen drøye vitser. Se klippet under.

LES OGSÅ: Kritikken hagler etter dette bildet

Etter å ha vunnet en pris, gikk «Joker»-skuespiller Joaquin Phoenix (45) på presserommet for å svare på noen spørsmål, men heller ikke det gikk smertefritt. I samme rom befant Phoebe Waller-Bridge (34) seg senere.

Hun kunne avsløre at luksusdressen hun hadde på seg, kom til å bli auksjonert bort og at pengene skulle gå til brannene i Australia. Se klipp av begge hendelsene her.

PHOEBE WALLER-BRIDGE: Skuespilleren donerer pengene hun får for dressen sin til brannene i Australia. Foto: NTB Scanpix
PHOEBE WALLER-BRIDGE: Skuespilleren donerer pengene hun får for dressen sin til brannene i Australia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjoletrøbbel

Som kjendis slipper du sjelden unna fotografene - selv på toalettet! Tro det eller ei. Der var det nemlig noen som klarte å knipse et bilde av Meryl Streep (70) som måtte redde Helen Mirren (74) fra en kleskrise.

VENNINNER: Helen Mirren og Meryl Streep satt sammen under årets Golden Globes. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Helen Mirren og Meryl Streep satt sammen under årets Golden Globes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På bildet ser det ut til at Mirren, som for tiden er å se i «Catherine the Great», har fått problemer med kjolen sin. Heldigvis var selveste Meryl Streep der og kunne hjelpe til.

Akkurat hva som har skjedd, vet vi ikke, men på bildet ser vi at Mirren holder på siden av kjolen mens det ser ut til at Streep fester kjolen med en nål. Men hadde det ikke vært for at noen fikk sneket seg inn på badet med de to, hadde vi ikke visst at Mirren hadde hatt kjoletrøbbel under prisutdelingen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer