Met Galla 2016

MET GALLA 2016: Madonna (57) viste både det ene og det andre på den røde løperen

Og det kom vel ikke akkurat som noen overraskelse?

MET GALLA 2016: Madonna (57) etterlot ikke mye til fantasien i dette spesialsydde antrekket fra Givenchy. Foto: Scanpix
MET GALLA 2016: Madonna (57) etterlot ikke mye til fantasien i dette spesialsydde antrekket fra Givenchy. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til tirsdag, norsk tid, ble den årlige Met-gallaen avholdt i New York City. Denne kvelden regnes kanskje som en av de største rød løper-eventene i løpet av året, så vi var som alltid like spente på hvem som hadde tatt turen til «The Big Apple». Og hvis kan trygt si at vi ikke ble skuffet. Kim Kardashian (35), Kanye West (38), Beyonce (34), Gigi Hadid (21), Zayn (23), Kendall Jenner (20), Kylie Jenner (18), Kate Hudson (37), Mary-Kate (29) og Ashley Olsen (29), Naomi Campbell (45), Lady Gaga (30), Katy Perry (31) og Madonna (57) er bare noen av stjernene som deltok på det storslåtte arrangementet.

Hvert år er det et spesifikt tema kjendisene må ha i bakhodet når de skal kle seg til Met-gallaen. I år var det «Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology»-temaet stjernene måtte tolke. Da sangstjernen Madonna troppet opp på den røde løperen, var det ikke akkurat teknologien de oppmøtte la merke til. Madonna hadde nok planer om å vise frem noe helt annet den kvelden - i tro Madonna-stil. «Dette må være Madonnas mest latterlige øyeblikk noensinne», skriver nettavisen NZ Herald. 57-åringens spesialsydde antrekk fra Givenchy viste nemlig frem både rumpe og pupper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer