Mette-marit

Mette-Marit antrekkene som tok pusten fra oss i 2015

Kronprinsessen klarer å «pull off» både gallakjoler og hverdagsantrekk.

METTE-MARIT: Vår flotte kronprinsesse har rundet 40 - men ser mer ungdommelig og vakker ut for hvert år som går. Mye handler om at hun utstråler selvtillitt og har fått et mye mer personlig preg på motefronten. Disse moteøyeblikkene er tatt i løpet av året - og får alle terningkast 6 av oss i KK.no. Foto: NTB Scanpix
METTE-MARIT: Vår flotte kronprinsesse har rundet 40 - men ser mer ungdommelig og vakker ut for hvert år som går. Mye handler om at hun utstråler selvtillitt og har fått et mye mer personlig preg på motefronten. Disse moteøyeblikkene er tatt i løpet av året - og får alle terningkast 6 av oss i KK.no. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Man kan si mye om kronprinsesse Mette-Marits (42) klesstil - og man har sagt mye om kronprinsessens klesstil, helt siden hun kom på banen på slutten av 90-tallet som alenemammaen som smeltet kronprins Haakons (42) hjerte.

Men én ting er sikkert: den flotte trebarnsmoren blir bare mer stilsikker og oser mer selvtillitt enn noensinne.

Vi i KK.no digger Mette-Marits stil, og synes hun har funnet sin måte å representere seg selv på - både offentlig og privat.

LES OGSÅ: Her raknet det for Mette-Marit

Forkjemper for gjenbruk

Når hun deltar på ekstravagante rojale tilstelninger ikler hun seg rådyre antrekk fra store motehus som Valentino, Pucci og Alexander McQueen, mens når det er snakk om mindre arrangementer kan 42-åringen kle seg i antrekk fra «billigmerker», og kjøre en litt mer jordnær stil.

Og Mette-Marit er forkjemper for gjenbruk, og bruker gladelig antrekk, kjoler og tilbehør om og om igjen.

Et godt eksempel på dette er årets nobelprisutdeling, som gikk av stabelen i Oslo Rådhus den 10. desember. Da bar hun nemlig en kritthvit kåpekjole fra det britiske motehuset Alexander McQueen, som skal ha hatt en prislapp på over 34 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer