Mette-marit

Mette-Marit kronet antrekk med kråkeboller

Se kronprinsessens unike tilbehør.

MARITIM MOTE: Kronprinsesse Mette-Marit la igjen familiejuvelene hjemme, og stilte isteden med en hårbøyle besatt med kråkeboller under bryllupet til Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo i helgen. Her med ektemannen kronprins Haakon. Foto: NTBscanpix
MARITIM MOTE: Kronprinsesse Mette-Marit la igjen familiejuvelene hjemme, og stilte isteden med en hårbøyle besatt med kråkeboller under bryllupet til Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo i helgen. Her med ektemannen kronprins Haakon. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (41) var en av hedersgjestene da prinsesse Caroline (58) av Monacos sønn Pierre Casiraghi (27) giftet seg med sin Beatrice (29) i helgen. Det storslåtte bryllupet fant sted på en privat øy i Italia, eid av brudens familie.

Mette-Marit, som har blitt en av Europas ledende moteprinsesser, stilte som vanlig med flunkende ny garderobe for anledningen.

Kofferten var pakket med hele tre gallakjole fra de italienske favorittene Valentino og Giambattista Valli for den to dager lange feiringen. Men denne gangen var det tilbehøret som vakte mest oppsikt. 

Under bryllupsmiddagen lørdag kveld hadde nemlig kronprinsessen «kronet» antrekket med en hårbøyle av kråkeboller! 

Dagen før bar hun en lignende variant av skjell. Det unike tilbehøret må unektelig ha blitt en snakkis i det fasjonable selskapet.

LES OGSÅ: Her rakner det for Mette-Marit

Moteriktig håndarbeid

Mette-Marits hodepryd ser ut til å bestå av en hårbøyle besatt med 12 lyserøde kråkeboller.

Ifølge Wikipedia tilhører kråkeboller, eller sjøpiggsvin som de egentlig heter, dyregruppen pigghuder. De opptrer i mange farger og former. De mer alminnelige regulære sjøpiggsvinene ser nærmest ut som runde boller, ofte med kortere eller lengre pigger, står det i nettleksikonet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer