Mette-marit

Mette-Marit strålte i blomstrete kjole

Flere av kronprinsessens aller største moteøyeblikk har vært i nabolandet - og torsdag imponerte hun atter en gang.

METTE-MARIT SLÅR TIL IGJEN: Kronprinsesse Mette-Marit stiller alltid i de vakreste kjoler når hun besøker Danmark. Denne gangen var intet unntak. Her prater hun med kronprinsesse Mary før middag på Fredensborg Slot torsdag kveld, i anledning dronning Margrethes fødselsdag.  Foto: NTB scanpix
METTE-MARIT SLÅR TIL IGJEN: Kronprinsesse Mette-Marit stiller alltid i de vakreste kjoler når hun besøker Danmark. Denne gangen var intet unntak. Her prater hun med kronprinsesse Mary før middag på Fredensborg Slot torsdag kveld, i anledning dronning Margrethes fødselsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld avsluttet dronning Margrethe sin 75-årsfeiring med en storslått festmiddag med gjester fra inn- og utland.

Mens kun regentparene var invitert til gallafesten onsdag, var også den yngre garde invitert til den private festen på selve fødselsdagen.

Kronprinsesse Mette-Marit, som under formiddagens feiring pyntet seg med dødningehoder i ørene, strålte i en kjole med orange blomster på Margrethes bursdagsmiddag. Den nydelige kjolen skal være fra Giambattista Valli.

LES OGSÅ: Hertuginne Kates kjoletriks

Alltid vakre kjoler

Dette er imidlertid ikke første gang Mette-Marit gjør seg bemerket i ny kjole på besøk hos den danske kongefamilien.

Et lite tilbakeblikk viser at Mette-Marit virkelig finner fram godbitene når hun skal besøke sine gode venner i nabolandet!

I 2012 feiret den danske dronningen sine 40 år på tronen, og sjelden har Mette-Marit vært flottere. Kronprinsessen stilte i en nydelig spesialsydd kreasjon i hvitt med korte ermer og rund hals, som hadde en vakker utrigning bak.

Kjolen var dekket av utsøkte broderier, og var signert hennes gode venn Peter Dundas for Emilio Pucci.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer