Kronprinsesse Mette-marit

Mette-Marit sverger til designerstøvletter i uværet

Sjekk prislappen på kronprinsessens favoritter!

FAVORITTEN TIL KRONPRINSESSEN: Mette-Marit (42) har brukt disse gummistøvlene fra Aigle ved flere anledninger.  Foto: NTB scanpix
FAVORITTEN TIL KRONPRINSESSEN: Mette-Marit (42) har brukt disse gummistøvlene fra Aigle ved flere anledninger. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: I disse dager herjer ekstremværet «Petra» for fullt, og det er absolutt på høy tid å finne fram regnjakke, paraply og gummistøvler.

For hvis du ikke allerede har gått til innkjøp av et par gummistøvler, er det på tide å gjøre det nå.

Vår egen kronprinsesse Mette-Marit (42) imponerer stadig med både trendy tilbehør og slo til og med til med kråkeboller i håret, da prinsesse Caroline (58) av Monacos sønn Pierre Casiraghi (27) giftet seg med sin Beatrice (29) i sommer. 

Gummistøvler til 2000 kroner

Men når været er som verst, er det ikke tilbehøret og de høyeste hælene som gjelder, og det vet kronprinsessen. Hun velger nemlig et par enkle, svarte gummistøvler fra Aigle i disse uværsdager.

Tidligere har vi også sett henne i støvler fra Hunter, Le Chameau og norske Viking.

Gummistøvelen fra Aigle kommer i mange ulike varianter, men denne svarte, klassiske utgaven har en prislapp på nesten 2000 kroner. 

LES OGSÅ: Hunter-støvlene er fortsatt de hotteste

Slik kan du style et antrekk med gummistøvler

Alle har hørt ordtaket «det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær». Vi ser ofte Mette-Marit i de mest fantastiske designerplaggene, men kronprinsessen vet å kle seg etter været.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer