Kroningen av kong Charles

Mette-Marit valgte norsk luksusdesign for kroningen av kong Charles

– Hun satte norsk design på kartet både i går og i dag, sier kongeekspert.

KRONINGEN AV KONG CHARLES: Kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49) er i London for kroningen. FOTO: NTB.

KRONINGEN AV KONG CHARLES: Kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49) er i London for kroningen. FOTO: NTB.

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag hadde kongelige fra verden over tatt turen til London for å overvære kroningen av kong Charles (74).

Fra Norge er kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49) til stede.

Mette-Marit fikk moteskryt allerede fredag for å ha valgt norsk design under en festmiddag i Buckingham Palace.

Også på kroningdagen hadde kronprinsessen vår valgt norsk design, nærmere bestemt luksusdesign fra den norske moteskaperen Peter Dundas.

Den blushfargede kjolen med sløyfedetalj på skulderen og broderte blomstermotiver på skjørtet har allerede skapt overskrifter internasjonalt.

Mette-Marit fullførte looken med en liten blushfarget pillehatt med slør, blushfargede operahansker i skinn og pumps i nude fra luksusmerket Christian Louboutin, kjent for sine røde såler.

– Kronprinsesse Mette-Marit var kledd i dus rosa fra topp til tå, som hun kler svært godt og som hun har tydd til mange ganger gjennom årenes løp, sier kongereporter Caroline Vagle til KK.

– Antrekket var imidlertid nytt signert hennes gode venn, Peter Dundas. Hun satt med andre ord norsk design på kartet både i går og i dag. Det heier jeg høyt på!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer