Michael Kors

Michael Kors lanserer beautykolleksjon!

Michael Kors er mest kjent for å skape klær og tilbehør med et luksuriøst, men anvendelig jetset-preg. Nå gjør designeren, som så mange andre motehus før seg, og utvider imperiet sitt inn i skjønnhets-verdenen.

Michael Kors lanserer beautykolleksjon!
Publisert
Sist oppdatert

Michael har delt sin skjønnhetskolleksjon inn i tre forskjellige grupper; Sporty, Sexy og Glam, for å representere "Michael Kors-kvinnens" skiftende humør.

 - "Michael Kors-skjønnheten" er en høynet virkelighet. Det er en måte for kvinner å fremheve hver enkelt sinnsstemning de har, forteller Michael Kors.

Les også: Slik får du sminken til å holde hele dagen

Michael Kors lanserer beautykolleksjon!

SPORTY COLLECTION: For kvinnen som utstråler en uimotståelig selvsikkerhet og avslappethet. Hun fikser seg for dagen med en feilfri letthet - og har det alltid morsomt når hun gjør det. Foto: Michael Kors

Michael Kors lanserer beautykolleksjon!

SEXY COLLETION: Gir kvinner en unektelig nytelse av umiddelbar "sex appeal". Foto: Michael Kors.

Michael Kors lanserer beautykolleksjon!

GLAM COLLETION: For den glamorøse kvinnen som setter preg på kvelden med sterke, dype farger, og liker at hoder snur seg etter henne på gaten. Foto: Michael Kors.

Les også: 10 billige skjønnhetskupp - som funker!

Michaels stil er "All-American" og glamorøs. Han synes at kvinner er på sitt vakreste når de er på ferie eller nettopp har kommet hjem fra ferie, forfrisket, avslappet og sexy. Dette gjenskaper han i sine produkter, samtidig som han skiller seg ut i mengden av amerikanske designere ved å bringe litt av Skandinavia inn i sine kreasjoner med sine svenske aner. Dette gir han en unik look, som appellerer til kvinner i alle aldre.

STYLEmags skjønnhetsansvarlig Mari Fossheim har stor tro på designerens kommende beautykolleksjon.

 - Jeg tror det blir en kommersiell suksess! Mange kjenner til merket, som er eksklusivt, men likevel ikke et av de dyreste. Og ikke minst så er jo fargene og duftene i denne skjønnhetskolleksjonen helt nydelige, sier hun.

Michael Kors lanserer sin sminke- og duftkolleksjon i Norge i oktober.

Les også: Slik får du perfekte rosa lepper

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer