Michael Kors

Michael Kors lanserer beautykolleksjon!

Michael Kors er mest kjent for å skape klær og tilbehør med et luksuriøst, men anvendelig jetset-preg. Nå gjør designeren, som så mange andre motehus før seg, og utvider imperiet sitt inn i skjønnhets-verdenen.

Michael Kors lanserer beautykolleksjon!
Publisert
Sist oppdatert

Michael har delt sin skjønnhetskolleksjon inn i tre forskjellige grupper; Sporty, Sexy og Glam, for å representere "Michael Kors-kvinnens" skiftende humør.

 - "Michael Kors-skjønnheten" er en høynet virkelighet. Det er en måte for kvinner å fremheve hver enkelt sinnsstemning de har, forteller Michael Kors.

Les også: Slik får du sminken til å holde hele dagen

SPORTY COLLECTION: For kvinnen som utstråler en uimotståelig selvsikkerhet og avslappethet. Hun fikser seg for dagen med en feilfri letthet - og har det alltid morsomt når hun gjør det. Foto: Michael Kors

SEXY COLLETION: Gir kvinner en unektelig nytelse av umiddelbar "sex appeal". Foto: Michael Kors.

GLAM COLLETION: For den glamorøse kvinnen som setter preg på kvelden med sterke, dype farger, og liker at hoder snur seg etter henne på gaten. Foto: Michael Kors.

Les også: 10 billige skjønnhetskupp - som funker!

Michaels stil er "All-American" og glamorøs. Han synes at kvinner er på sitt vakreste når de er på ferie eller nettopp har kommet hjem fra ferie, forfrisket, avslappet og sexy. Dette gjenskaper han i sine produkter, samtidig som han skiller seg ut i mengden av amerikanske designere ved å bringe litt av Skandinavia inn i sine kreasjoner med sine svenske aner. Dette gir han en unik look, som appellerer til kvinner i alle aldre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.